Eslemin_Annesiii Kizlar ayakta sallamayı nasıl biraktirabilirim denediginiz onerileriniz var mı memnun kaldığınız kızım 8 ay 11 günlük
Eslemin_Annesiii Eslemin_Annesiii 9.300 gram artık zor oluyor salla salla ağırlaşıyor kendi uyumasına alışması lazim
Ada-Uras-Asya Eslemin_Annesiii maşallah benmde 8 ay 20 günlük hala ayakta sallanıyor yoksa uyumuyor we uzun süre sallıyorum yoruldum artık bende bırakmak istiyorum ama bizimde 7 buçuk kilo zayıf we minik olduğu için çokta umursamadım açıkça
Eslemin_Annesiii Megaa Bi yerde okudum ağlasın umursamayin diyor Bir aglicak iki aglicak 3 uncude kendi uyuyacak diyor
Megaa Eslemin_Annesiii Aynen öyle zaten yanlışı kıyamayarak yapıyoruz maalesef🌸🌾 Ama bir alışırsa her iki taraf içinde en güzeli🌿😇
Minikkkuss Ben önce akşamları uykusu geldiğinde yatağa götürüp yanına yatıp uyutmaya başladım. 1 hafta kadar sadece akşamları o şekilde uyuttum.Sonra gündüze geçtik. İlk bi kaç gün zor oluyor ama alışınca da sallanmak istemedi.
Zlm Eslemin_Annesiii aztarak sallama diye bı yöntem var ama denemedim benim kızım kucakta sallaniyodu ben şimdi yatağa yatırıp pispis yapıyorum daha bir hafta oldu biraz zorlaniyo hele akşam uykusunda ama alisicak zamanla sonra pispisi azalticam ve ben yanında yatarken kendi uyumaya başlıyacak daha sonra yavas yavaş uzaklasicam 😄😄 fazla uzun soluklu bı plan ama bel ağrım gececekse ben razıyım