Nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum şuan inanılmaz bir karmaşadayım 3bucuk yıllık bir evliliğim vardı bebek çok istedik bir türlü nasip olmadı en son aşılama ile hamile kaldım geçen sene Mart ayında bebeğimi kucağıma aldım aldım ama nasıl aldım tansiyon problemi yaşadım bebeğim bu yüzden 35 haftalık ama 32 ile uyumlu doğdu 40 gün sonra elime alabildim emmedi sürekli sağdım kafayı bozdum diyebiliriz neyse hastalık eşimden kaynaklı olduğu için bize tekrar bir bebeğiniz olursa yine aşılama ya da tüp bebek yöntemi ile olur dediler bizde çok dikkat etmedik zaten kaç sene denedik olmadı diye bilin bakalım ne oldu bugün hastaneye covid için test vermeye gittiğimde gecikmem var dedim gebelik de yapalım dediler ki zaten gecikmem oluyordu her ay onemsememistim sonuca bir baktım hamileyim sürekli ağlıyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum böyle değişik bir duyguya girdim kendiliğinden rabbim nasip etti evet ama oğlum çok küçük şuan 10 aylık ona yeterince bakamazsam onunla ilgilenemezsem arada helak olursa diyorum erken hamile kalıp böyle duygulara giren var mı acaba 😔😔