Se2orndn Merhaba kızım 6 aylık ben kızıma D vitamini diye gaz ilaç veriyormusum ilaçın adı aynı bir karışıklık oldu çok üzüldüm bu aya kadar da vitamini almadı gelişimi ve daha tam dönemiyor sebebi D vitamini elaikliği mi bilmiyorum kilosu boyu iyi ama 🙁
birkupalatte Se2orndn Mutlaka hemen başlayın. Benim bildiğim dönmeyle bir ilgisi yok. Daha çok bıngıldağı etkiliyor fiyr biliyorum. Bir doktora danışın içerik olarak en zengini hangisiyse onunla başlayın. Sağlık ocağının verdiğini kullanmamanızı öneriirm
Nejlavrl Se2orndn bıngıldağinı kontrol ettiriyormusunuz erken kapanma sebebi d vitamini eksikligi diye doktordan duydum
Se2orndn aysenurkerem Gulkizim 7 600 kilosu Nejlavrl Doktor kontrolünde kilo baş cevresi herşeyi iyi demişti
Kbryldrmr Se2orndn benimki 2 buçuk yaşında doğduğundan beri böbrek hastası olduğu için doktorlar vermedi d vitaminini prematüre doğmasına rağmen bi sorun yaşamadık d vitamini eksikliği gelişimi gerilemez kemik ağrısı saç dökülmesi uyku hali gibi belirtileei olur
Se2orndn Kbryldrmr Çok geçmiş olsun size de sanki böyle tek ben bu hatayı yapmışım gibi herkes kullandı bir benim kızım kullanamadı gibi geliyor ilk annelik tecrübesizliği sanırım cevap için teşekkür ederim.
Aliaslan1 Angel00 içinde paraben varmış bir de benim oğlumu çok huzursuz etti dün ocean aldım ona başlıcam bugün eczacı da onu önerdi temizmiş baya içeriği
birkupalatte Angel00 Hem bebeklerde aşırı gaz ve ishale sebep olabiliyor hem de içerik olarak yetersiz.
Kbryldrmr Se2orndn. Için rahat olsun kullanılması faydalı ama kullanılmaması eksiklik getiren bişey değil. Yani hem fiziksel hem zihinsel bi gerilik veya gelişimsizlik olmaz
Angel00 Aliaslan1 bende sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum ama akşamları kızım bir huzursuz oluyor acaba d vitamini yüzünden mi huzursuzluğu ara ara kullanmadığım zamanlarda oluyor atak dönemimi yoksa d vitamininin huzursuzluğu mu bilmiyorum 2,5 aylığız bu arada
Aliaslan1 Angel00 d vitamininden oluyor biz takip ediyoruz uzun zamandır bi iki gün vermedik denemek için bişey olmadı ama verdikten sonra 2-3 saat ıkınıyor çocuk kıvranıyor resmen
Angel00 Aliaslan1 ya çok iyi denk geldik bebeginiz tükürük çıkartıyor mu acaba benim kızım tükürük çıkartıyor baloncuk yapıyor normal mi acaba bizde mi farklılık var
Aliaslan1 Angel00 evet çıkarıyor normalmiş konuşmaya ve ses çıkarmaya başladığı için tükürüğü köpürtüyormuş. Benim oğlum baya baya ses çıkarmaya sesli gülmeye başladı artık. Sizde durumlar nasıl
Angel00 Aliaslan1 bizimki de aynen öyle konuştukça yüzüme bakıyor göz teması kuruyor ses çıkartıyor gülüyor birde lamba çok dikkatını cekiyor lambaya bakıyor sesler çıkartıyor gülüyor 🤩 büyüdüğünü görmek bir harika
Aliaslan1 Angel00 ay iki gündür biz de lambalara taktık biz de mi gariplik var diyordum deli oluyor lambalarla konuşuyor 😂 demek ki hepsinde varmış