Nrgglr 2 buçuk yaşında kızım var yaklaşık 6 aydır tuvalet eğitimi veriyorum ama bi türlü alışamadı sürekli altına kaçırıyor tuvalete gitmek istemiyor ne yapabilirim önerileriniz var mı kızımdan çok ben yıprandım bu dönemde yardımcı olabilecek var mı ?
Masal_m Nrgglr süreç çok uzun geldi bana da belki de kendini hazır hissetmeden başladınız ondan da tam adapte olamamış olabilir. Ama tekrar beze dönmek ne kadar doğru bilemiyorum kafa karışıklığına neden olabilir. Siz bir uzmandan destek alın en doğrusunu size o gösterecektir
Ssssraa Eğitimi kesin ve bez ile devam edin. Bir müddet mola verin. Destek almak isterseniz ınstagramda ırmak kerimoğlu ile iletişime geçin.
Nrgglr Beze dönmeyi düşündüm ama daha tam alışamadı sadece tutma sureai biraz uzadı o kadar canı istediği zaman söylüyor bazen hiç söylemiyor o yüzden beze dönmek de çok kararsız kaldım
Nrgglr Masal_m Evet olabilir dediğiniz gibi bilemiyorum gündüzleri altına bağlamadan yatrdim bu seferde heryeri ıslak uyaniyodu o yüzden gece gündüz bağlıyorum malesef
Ssssraa Nrgglr tuvalet eğitimine katıldım ben ama biraz oluyor o zaman 85tl idi fiyatı. 10 kişi oluyor baştan sona anlatıyor sonra herkesin sorularını dinliyor özel olarak.