Kevserzehra 2 aylik kizim huy belledi sol gogsumu almiyo. Gece uyku sersemi emiyo ama gunduz kus gibi bagiriyor sag gogsumu emiyor ama. Birakicak diye korkuyorum
meltemineLduru Kevserzehra benimkide sag göğsümu almyo solu aliyor . Bende sol göğsüme dogru yatirip sag göğsümu veriyorum aliyor 🤷♀️😁
Mucizem04 Kevserzehra Benim de sol göğsümü almıyor uzanarak veriyorum o şekilde alıyor uyanık olduğu zamanlar tabi uyku sersemi alıyor :))
Happybaby2 Kevserzehra dediğin şeyi oğlum 4 aylıkken yaşadım solda sıkıntı yokken sağ tarafı almıyodu kucagima aldığım an yay gibi gerilirdi emmek istemezdi gece uyku sersemi anlamaz emerdi ama çözüm buldum ben sağ göğsümü emzireceğim zaman futbol topu emzirme pozisyonu derler koltuğa oturunca sağ kolumun altına kafası gelecek şekilde yastık koyar bebegimide üzerine koyar öyle emzirirdim 6 aylık olunca bıraktı o huyunu Allah tan
green Pes etme benimde almadı o almadığı süre içerisinde çok çabaladım ve aldı.Göğüs ucu dene birşey dene ama almasını sağla.Bırak almıyor deme.Umarım alır 🥰
Amay41 Memene bal damlat, şerbet damlat ama sakın pes etme. Eğer memeni almazsa göğüsün şişer bu da sende ateş,kusma vs yapar
[silindi] Amay41 bal iki yaşından küçük bebekler için zehirlidir böyle bir öneri vermeyin lütfen kimseye bir daha.
Edaozdxx Amay41 bal ciğerini yakar bebeğin. Hele ki şu yaz gününde. Şerbet ise şimdi ona zehir... İyilik yapayım derken kötülük yapmayın bebeklerinize...