Guzelkiz Kızlar bebem 6 ay 22 günlük atıştırmalık gibi krep bebeler sever dediğiniz neler yapabilirim
Flower123 Guzelkiz krepleri sebzeli yapıyordum pankek de aynı şekilde bi çok çeşidini yapıyordum oğlum şimdi 3 yaşında klasik normal pankek yiyor artık 😁
Flower123 Guzelkiz tarhanalı pankek deneyin benim oğlum çok seviyordu normal krep hamuru içine havuç rendeleyin maydanoz yeşil soğan böyle güzel oluyor veya tatlı olsun derseniz muz avokado elma rendeleyebilrisijiz her şekilde oluyor
Nazlideniz Guzelkiz Canım birlikteanneyiz ve blwhakkındahersey bu sayfaları takip et instada. Orada kafana göre bir sürü tarif bulursun🥰
Flower123 Guzelkiz tarhanalı pankek işçin bir yaşından büyükse bir tam yumurta 2 kaşık yoğurt 1 kaşık un 1 tatlı kaşığı kadar da tarhana tavayı çok az yağla pişir afiyet olsunn
Guzelkiz Flower123 6 ay 22 günlük yapmaya çalıştım ince olduğunda kıtır oldu kalin olduğunda içi pişmedi elmalı yapmaya calistim
Flower123 Guzelkiz un miktarını iyi ayarlayın ve ocağın altı kısık olsun yavaş pişsin o zaman içi pişer