Ayssss1 Miniminimini 1 yemek kaşığı tarhana 1 bardak su yapıyorum ben hafif koyu kıvamlı oluyor benimki ama tarhanaya göre de değişir
Sarikuzumalp Miniminimini Ben 3 yemek kaşığına 6 su barsağı koyuyorum hep kıvamı da ne koyu ne duru oluyor ortası
2lokummannesiii Miniminimini 1 yemek kaşığı göz kararı su😂 koyu kıvamlı olmuyor zaten koyu kıvamlı olunca kötü oluyor bence.
pikachuu Miniminimini ya benim kızım tarhana yemiyor nasıl tarhana yapıyorsunuz ya da tadını değiştirmek için neler yapabilirim
Banu- pikachuu ev yapımı ekmeğimiz vardı tam buğday onu koyuyorum içine. Bazen de şehriyeli yapıyorum.
Turunckafam Başka siteden aliodum organik ama e bebek dene dediler Hamm marka 4cü alisim çok güzel tadı . 1 yemek kasigina 2 çay bardağı su koyup çok minik nane atıyorum miss bizim tospik bayiliyo 😌
pikachuu Katun yeni 6 aylık olacağız ben biraz erken başladım doktor tavsiyesi ile artık koyabilir Miyim et suyu yada tavuk suyu
meraklibiranne Miniminimini bir yemek kaşığına bir su bardağı koyu seviyorum ben o yüzden koyu yapıyorum baya pişiriyorum
Mommysharkdoodoodoodoo Çocuk için yoğun kıvamlı yapardım 1 yemek kaşığına 1 bardak su yoğun kıvamlı oluyor