Asenana Emzirmeyi bıraktırmak için sabır taşı aldım sıcak suyun içinde erittim pamukla göğüs ucuma sürdüm sonuç :( öyle de umrunda olmadan emiyor ki şok oldum 😟 yanlış mı kullandım acaba var mı daha önce kullanan bilgisi olan yardımcı olun 🥲
Yasemin38 Asenana bilgim yok canım üstte kalsın. Ben göğüslerime birşeyler sürerek bıraktırmıştım😊 Buzluğa büyük kalıp sabun koyup belli süre bekleyince çıkarıp göğsünde gezdir hem sütünün çekilmesine hemde ağrın olmamasına yardımcı olur
Aysedgm Asenana merhaba sabır taşını hafif ıslatıp nemli süreceksiniz çok da ıslatmadan ben öyle biliyorum
Deletedmom99886 Asenana Ne kadar kabasınız, sizin ve bebeğiniz için faydalı olacak bir şey atıyorum, yanlış olduğunu bilmiyorsanız bilin diye atıyorum, verdiğiniz cevaba bakın Tabi görmedim duymadım bilmiyorum işin kolay kısmı :)
FatosToprakDeniz Asenana ben 1 kez limon sürdüm sonrasında hep konuştum öyle bıraktı. Doktora sabır taşını sordum hiç duymadığını alerjen olabileceğini söylemişti. Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama en iyisi konuşarak azaltarak sabırla ayırmak. Tek seferde ayırmak hem size hem bebeğinize zor olur
Asenana FatosToprakDeniz 15 aylık kuzum kullanmadan önce araştırdım taşın herhangi bir zararı yok bebeğe ama zaten işe yaramadı
FatosToprakDeniz Asenana her bebek farklı sizinkine bisey olmaz başkasına sıkıntı olur bilemeyiz. 2 çocuğuma da konuşarak azaltarak bıraktirdim. Kızım çok çok zorladı beni ama şükürler olsun bitti. Tiksinmeden çok ağlamadan atlattık. Siz de deneyin konuşun bebeğinizle inanın yapılıyor. Azaltarak bıraktırma size de iyi gelecektir hem psikolojik olarak rahat olursunuz hem de süt birikmeyecegi için bedensel rahatsızlık hissetmezsiniz
Zhnce Asenana ben tırnak yemesini engellemek için almıştım benim küçük herif hapur hupur yemeye devam etti ya bizde pek bi ise yaramadi 😄