Paatates Merhaba arkadaşlar. bebeğim 2 aylık aşılarını oldu sonrasında ateşi birazcık çıktı dikkat ettim geçti tabi ama sonrasında her zaman kakasını yapan bebeğim 4. Gün oldu hala yapmadı. Ne yapabilirim ?
Nurcan-2021 Masaj yapın hareketler felan var netten bakın zeytin Yağı sürün masaj yapın 5 gun kesin yapar bence rahatlatmaya çalışın 2 ayda sanırım bazı bebekler kabız oluyor bizim ki bugun 4 gun masaja başladım gene çok zor 😒 bu durumlar
Paatates Nurcan-2021 bizimki zaten gazlı bi bebiş o yüzden hep masaj yapıyorum ama işe yaramadı henüz . Ekstra yapabilinecek birşey yok dimi? Teşekkür ederim ayrıca cevap verdiğiniz için
Egeberk Paatates hayır olmaz diye biliyorum çay kasigiyla tabi verin bende 2 gün önce 5 aylık bebegime verrdim ( 5 e giricek ) bugün yaptı şükürler olsun geceleri çok huzursuzdu 4 gündür yapmıyordu biraz rahatlamistir
Paatates Egeberk yaaa . Tamam bi denerim birazdan inşallah işe yarar . Gaz için biogia ve sab simplex kullanıyorum işe yarıyor. Sadece bu kabızlık durumunda gaz yapmasıda zorluyo bebişi biraz. Çok teşekkür ederim 🙏🏽
Egeberk Paatates biogiayi bende kullandım etkisi 2 saat sürmüştü metsili kullanınca biogia ya verdiğim paraya acıdım aklınızda bulunsun tabi bebekten bebeğe farklıdır 🥰 diğer gaz ilacını bilmiyorum
Paatates Egeberk bilemiyorum ki biogia kaka yapmasını da kolaylaştırıyor o yüzden kullanıyorum ama metsili denemedim. Aklımda bulunsun ama sağolun