Oglum 9bucuk aylik herseyi normal oyuncaklariyla oynar birlikte oynariz toplari ben sepete atarim sende at derim atar oyuncagini elime aldığımda gelir benden alir göz temasi var sarki soyledigimde bakar guler yuzumle gozumle oynar kucagima gelir dışa dönük bi cocuk herkese gider emekler kendi kendine tutunup kalkar arabalarin tekerini donderir ama bana normal geliyo surekli yapmaz tamamiyle meraktan sonra birakir ttek basina oynar bazen ben odadan ciktigimda aglamaz ama arkamdan gelir aciktiginda mama der agladigi zaman anni der keyifliyse baba der arka arkaya tekrarlar tek problem ismine bakmamasi bu tek basina sorun mudur kapinin arkasina gecip sesleniyorum mesela oyuncagiyla oynuyo kesinlille kafasını kaldirip bakmiyo ama cee e dedigimde bakiyo ismini soyleyip oyuncak gosteriyorum hareket ettiriyorum ki baksin oyuncağa bakiyo bana bakmiyo 3 aydır ismine bakmasi icin ugrasiyorum ama bakmiyor bu tek basina sorun mudur doktora soyluyorum cocuk gayet sosyal bi cocuk bi problem yok diyor zaten hastaneye gider gitmez kimi gorse hemen guler kucagina gitmek ister ama ismine bakmamasi neden