Ebrumarbling 3.5 aylik oglum var yatarken kafasini kaldiriyor oturmak istiyor oturtunca mutlu oluyor bu ayda oturmasi sakincali mi normal mi
Gulbeyz Ebrumarbling o dönemde bizimkide öyleydi siz yinede zamanını bekleyin henüz kemikleri cok yumuşak
Elifyigit_21 Biz 5 ay 27 günlügüz oturmakla alakasi yok dönmeyi bile bilmiyor eksik mi acaba benimki diye düşünmeye basladim
Tuba Ebrumarbling benim oğlumda 3 aylıkken başlamıştı oturma isteği. doktor kontrolünde doktora söyledim oda onu kol altından destekleyerek kucağında oturtabilirsin istediği kadar demişti. 5 aylık olacağız ve hala öyle oturuyor. yavaş yavaş ama kendisi oturmaya başlıyor bakalım
GmzSnn Ebrumarbling eğer oturmak istiyosa oturtun ✋🏻 Eye batması iye batması her ne zımbırtıysa bunlar hikaye doktorlar asla öyle birşeyi sawunmazlar bu bir koca karı uydurmasıdır✋🏻 Artık bebeklikten çıkıp bir minnoş olmaya başlamış gülücükleri bol olsun☺️
YgzEgeShn Ebrumarbling benim oğlumda 3 buçuk aylık kucagımda dururken bile oturur pozisyona getirmeye çalışıyor kendini o yüzden ben oturtuyorum biraz kucagımda ama çok kısa süreli