alptoyyy Annesi terk etmiş babaannesi yoğun bakımda babası bakıyor çok zor durumda lütfen paylaşalım heryerde https://www.instagram.com/reel/CZHwgN9BJXu/?utm_medium=copy_link
Dedimolabilir alptoyyy bir anne yavrusunu nasil birakir bunun vebalini nasil oducek insallah bulunur rabbim sifa versin insallah 🙏
2cocuk_1anne_ alptoyyy bir anne yavrusunu nasıl bırakır çok şaşırıyorum Birde o bebek hasta ve annesine çok ihtiyacı var
Mhnds alptoyyy çok üzüldüm ya keşke bnm olduğum ilde posaydı ben bakardım seve seve kendi bebeğimde var ama en azından haftanın iki günü hayvan ki hayvan yavrularını terk edip gitmiyor bir yere ne bilim ya
alptoyyy Dedimolabilir amin inşallah gerçekten anlamıyorum nasıl vicdan biz okurken izlerken kahroluyoruz
alptoyyy 2cocuk_1anne_ sormayın ya ben hasta olsam oğlum sabaha kadar başında gözümü kırpmıyorum nasıl bırakıp gidiyor
alptoyyy Mhnds evet keşke İzmir’de olsaydı bende yardım ederdim yazık günah daha dünyaya gözünü açmış 3 aylıkken öğrenmiş annesi neden bıraktı acaba
meyaski alptoyyy üstte kalsın. Ya daha geçen bir kadın dayanamadı çocuğunun durumuna da intihar etti. Bu da kaçıp gitmiş, Allah’ım ya rabbim. İnşallah vicdan azabı Yaşar da döner.