Prensinannesiii Kızlar sütüm birden azaldı ve gelmiyor tek gögüsümden çok az geliyor pompaladığım halde yok denilicek şekilde yani diğer gögüsümde zatten yok tamamen bitmiş ne yapmam lazım nolur yardım edin daha oğum 50 günlük emmiyor beni sürekli mama veriyorum 😞
Yoruldum Prensinannesiii 2 saatte bir mutlaka sağın bebek emer gibi ve protein ağırlıklı olarak beslenin düzelecektir
TosbikAnnesiiiii Aysemete bencede çünkü ilk oğlumda hiç bilmiyordum sütüm çoktu ikincide işim çıkıyordu dişçiydi çarşıydı kardeşimn nişanındüğünü hep sağdım şimdi tek göğsümde emziriyorum 🤦♀️😥 bencede sağınca kesiliyor 😖
nefesimo13-10-21 TosbikAnnesiiiii ben kızım dogdugundan beri sağıyorum erken doğdu ememiyordu. Sütüm sağdıkça arttı simdi 3 buçuk aylık hala sağıyorum epey Sütüm var ve ataklarda emmeyi bıraktı bikac haftadır.🧿 hiç mama vermedim hep anne sütü ile ilerliyoruz. 3 saatte bi sağıyorum kesinlikle sağın ki vücut emme gibi algılayıp tekrar süt üretiyor
asli87 Minikkelebekim katılıyorum bebeğim 10 aylık olacak beni hiç emmedi hep mama ve sağarak verdim. Sütüm azalacak diye düşünmeyin sağdıkça psikolojik olarakta azalabilir
Neva11 Prensinannesiii aynı şeyi yaşadık sogarın vitaminb12 ilacı ama anne sütü arttırmaya yarayanı alın derim eczaneden 1 hafta içinde fark ediyor emmese bile bol bol sag gelmese bile sag
Ozlemege Prensinannesiii ben solgarın B12 vitaminini kullanıyorum günde 3 kez çok faydasını gördüm baya artırdı sütümü istersen dene, doktorum önermişti bana