Minkpndam Günaydın kızlar moralim çok bozuk ya bebeğim önceden 5-6 kez bezini çişle doldururdu ama 1 aydır günde 3 defa dolduruyor aç olsa ağlar uyumaz değil mi? Aklımı yicem bu çocuk aç mı neden eskiisi gibi çiş yapmıyor 😢 bu arada 3,5 aylık
Kusannesi Minkpndam canım yine yeterli yapıyor merak etme çok endişe ediyorsan doktorunuza bir mesaj at istersen
TosbikAnnesiiiii Minkpndam Minkpndam emzir 10-15 dk sonrada mama ver canm içerde aç kalıyordur demek kii
Bety Minkpndam 3 ay 15 günlük bebeğim de öyle 3 kez değiştiriyorum bazen 4 oluyor emmesi azaldı çevreyi inceliyor doymasa ağlardı diye düşünüyorum
FtmAlprsln1- Minkpndam Bizde 4 aylığız 3.aydan sonra çok az kilo aldı kaka sayısı günlük azaldı ama normalmiş bu aylar durma ayıymış tabi siz yinede doktoruna söyleyin
Minkpndam Bety 3.dede tam doluyor mu beziniz ? Gece çişide azaldı bizim bazen tam dolu bazen dolmuyor
FtmAlprsln1- FtmAlprsln1- Ayrıca bence mama vermeyin benimki doğru düzgün emmiyor bile gözü sürekli etrafta keşfetme zamanları düzelir tekrar söylüyorum doktorunuza söyleyin 😀
Ozlemege Minkpndam benim oğlum da 3 aylık günde 2 sefer kakasını yapıyor doymuyor mu diye endişelendim doktora götürdüm doktor normal olduğunu söyledi, huzursuz değilse doyuyordur