meraklibiranne 8 aylık bebeğime akşam kıyma vermiştim yarım saat bile uyumadı ya normalde böyle yapmazdı hiç uyuyor sürekli bir çaba içinde kucağımda uyutuyorum beni itiyor yarım saat bile uyumadı gece boyunca sürekli uyandı sürekli dokundu mu acaba
Deletedmom636262 meraklibiranne fazlasını yediyse olabilir tek kıyma mı yedirdiniz yanında bişey vermediniz mi yoğurt felan
Banu- meraklibiranne Yani kıyma ile alakalı gelmedi bana siz evham yaptınız bence. Bir de çay ne alaka onu anlamadım hani ıhlamur filan veriyorlar da. Çay Demir emilimini azaltıyor diyor doktorlar hani bi taraftan Demir damlası verip bşr taraftan çay vermemek lazım. Yine de siz daha iyi bilirsiniz 🌺
Momanne06 meraklibiranne ya kiyamam karnı ağrıdı demekki benim ogljm 7 bucuk aylik 1 aydır ben kıyma veriyorum ama yağsız kuzu kıyması öyle bisey yaşamadık Dün de havuçlu köfte halinde yapıp yedirdim ama yanına mutlaka yoğurt bol su veriyorum birde içine kimyon çok iyi oluyorngaz ı karnı ağrıtmamis oluyor
Deletedmom636262 meraklibiranne anladım dokunmuş o zaman biraz karnına masaj yapsanız rahatlar belki sinirdirememiştir keşke çayda vermeseymişsiniz
1melekannesii meraklibiranne 1 buçuk yaşında kızım var hiç çay vermedim tabi laf anlamaz babaannesi ve dedesi olacak insanlar zorla binkac kez verdiler halada istiyorlar vermeyi verdirtmiyorum. Gorumcem resmen kızına bardakla verirdi aynı oda 1 buçuk yaşında kaynanamgil hep bak ablam veriyor bişey yok derlerdi çocukta kansızlık çıktı oda vermiyor artık faydalı değil zararlı çay belkide çay dokundu bilemezsiniz.
cinarayazmom meraklibiranne besin alerjisinde süt alerjisi varda çapraz reaksiyondan ete de alerjisi oluyor bilginiz olsun, muhtemelen et yaptı
meraklibiranne Deletedmom636262 karnıda şiş değil bilemedim ki çayı sürekli veririm ama 5-6 çay kaşığı fazla değil çok seviyor görünce ağlıyor hep
drnerkn meraklibiranne 8 aylık bebege cay verseniz iyi olur demir eksikliği yaratır ne anlar 8 aylık bebek caydan
BirAlparslanAnnesi meraklibiranne 8 aylık bir bebek çayın çay olduğunu nereden bilsin arkadaşım o merakından istiyor ağlıyor. Her istediklerini yedirip içirecek olsak ohooo..belkide çay dokunmuştur ? Ayrıca demir eksikliğinin başlıca sebeplerinden birisi çay.Lütfen..
Deletedmom636262 meraklibiranne 17 aylık hiç çay vermedim kansızlığı var bence ikisi birden ağır olmuştur vermeyin mümkünse yanında etle birlikte sebze de verin
Deletedmom27337 meraklibiranne ağlıyorsa ona pekmezli su yapın ayırt edicek yaşta değil. Çay vermeyin
meraklibiranne BirAlparslanAnnesi hayır çayın olduğunu biliyor oğlum hiç bir şey için ağlamaz çayı görünce ağlar :) çayı her zaman veriyorum çay dokunmadı eminim
meraklibiranne Deletedmom636262 et planlı bir şey değildi alerjili çocuklara hayvansal gıdalar da alerji yaptığı için denemek istedim ama alerjiye bağlı hiç bir semptomu olmadı
meraklibiranne Sare35_ alerjisi olduğu için genelde hayvansal gıdalara da oluyor çoğu çocukta o yüzden başlamamıştım
Leilabalim meraklibiranne eee çay vermişsiniz birde kıymayı sorguluyorsunuz?? Çayda kafein vardır, büyük insanlara bile dokunurken uyutmazken bebeğin alışkın olmayan küçücük bedenine fazla gelmiş yazık. Emziren annelerin bile çay kahve içmesi yasakdır aslında.
meraklibiranne Leilabalim ay abartmayın yaaa 5-6 çay kaşığı çay kimi öldürür her zaman veriyorum diyorum
Woody meraklibiranne 5 6 çay kaşığı onun için çok. Kızımın demiri düşük, nasil yukseltebilirim diye düşünüp durursunuz. Kıyma dana miydi kuzu mu
drnerkn meraklibiranne burda okuduklarım bazen beni çok tedirgin ediyor çok üzülüyorum bu çocuklara allah akıl fikir versin
1melekannesii meraklibiranne 5-6 çay kaşığı o çocuğa fazla bile gelir zaten zarar onun midesi ile bizimkisi aynı değil ki.