Kgg28 Kızlar bebeğim 1 aylık olucak her emmesinden sonra kusmaya başladı bugün ağzından böyle akar gibi sürekli oldu ama az önce emdi yine kustu hasta mı acaba doktora götürmeli miyim ??
nurelem Kgg28 reflusu olabilir canım, reflü yatağı kullanmanı tavsiye ederim ve doktoruna danış bir de
Kgg28 Yapmadığım hareket masaj kalmadı gazı cıksın diye hala da uyumadı belki gazından dolayı o da kusması da gaza bağlı mı oluyor
Kgg28 nurelem bende ondan korktum direk aklıma o geldi ama böylr fışkırır tarzda değil o yüzden üşüttümü ki diyorum bugün de banyo yaptırdık
nurelem Kgg28 eğer uzun süre ozellkle emdikten sonra kusması devam ederse doktora götürmenizi öneririm, reflu olma olasılığı yüksek olur o sekilde
Ucmelek Biz aynı durumdayız, çok emzirince oluyor ben bir sağ bir sol göğsü veriyorum ikisi fazla geliyor, reflüsü var gaviskon toz ilaç yazdı ama vermiyorum böbrek yetmezliği yapar yazıyor yan etkileri o yüzden gazı çıkarıp azar azar emziriyorum
Kgg28 Ucmelek belki de ondan bende sık sık emziriyprum saat başın bazen acıktığını düşünerekten bilmiyorum ki acıktı mı bol bol emzirin de diyolar şaşırdım iyice hala da uyumadı