Alpella Merhaba kızlar. Bebeğim 2 gündür 5 gibi emmeye kalkıyor ve tekrar uykuya dalamıyor ıkınmaktan. Böyle bir şey yoktu aslında neden oluyor anlamadım. Bunun için akşam yatmadan vermem gereken bir şey var mı? Ya da sabah uyanınca? Masajlarla anca sakinleştiriyorum uykusu da dağılıyor iyice 🤦♀️
deletedmom4842 Alpella Kakasını yapıyor mu düzenli? Eğer yapamıyorsa zeytinyağı verebilirsin ıkınması da normal.
Berken Alpella bizde 44 günlüğüz durum aynı sabaha karşı gazdan uyuyamıyor sürekli ıkınıyor ve hergün kakasınıda yapmıyor😕
Deletedmom_297 deletedmom4842 2 aylık bebeğe verilir mi zeytinyağı yudumun sızma zeytinyağı var olur mu versem benim bebeğimde zorlanıyor
deletedmom4842 Alpella 1 kere yapması bile iyi ıkınma da dediğim gibi her bebekte vardır zeytinyağı verebilirsin istersen
Eagil Benimkid3 ayni saatlerce ikiniyo kaka yapinca rahatliyo 2 aylik gaz sancisi gecince oda gecermi diye merak ediyorum
Alpella Berken az önce kulak çubuğunu zentinyağlayıp poposunu uyardım kakasını yaptı rahatladı yavrum. Çok üzülüyorum ya. Gözleri kapalı çığlık atıyor birden oldu anlamadım ben de 🤷♀️
Meltemege Benim oğlumda 50 günlük yaklaşık 1 aydır sabaha karşı ıkınmaktan zor uyuyor hırıltılı garip sesler çıkartıyor 😒 düzenli olarak kakasını yapardı 4 gündür kaka yok
Zeynocemre Off ya biz de aynı durumdayız hiç kaka yapmadı sabah gece yapardı ama tık yok neden öle anlamadım cok sancı cekiyor cok aglamaya baslası güya 40 cıkınca biraz rahatlarsın dediler daha beter oldu
tuzvelimon Bizim daha 5 günlükken başladı sancılar normalde 25 günlük olunca falan oluyormuş. Şimdi 13 günlük sadece meme sakinleştiriyor. Eğer yorgunluktan bayılıp uyursa rahatlıyor yoksa hep bağırıyor hıçkıra hıçkıra ağlıyor kıyamıyorum 😔 dün aguline başladık bakalım inşallah iyi gelir 🙏🏻
deletedmom4842 Deletedmom_297 1 çay kaşığını tam doldurmadan ver istersen ben öyle çok doldurup vermiyordum