ikiogulannesiii htceee98 havuçlu omlet yapiyorum ben kendi elleriyle yesin diye omlet güzel oluyor catala batırıp yiyor. Dıger yumuşak kıvamlı yumurtayi ben kaşıkla yedirmek zorunda kaliyorum motor becerisi gelişmesi için haftada 4 kez omlet 3 gün kaşıkla yenen yumurta seklinde gidiyorum
matmazel_ htceee98 patatesli yumurta lı peynirli mücver yapabilirsin. Pankek , zeytin salatalık domates
VERA19 htceee98 Tarif dünyası köşemize bakmanızı öneririm🐥 Sizler de tariflerinizi yayınlamamızı isterseniz; tarifinizin görseli, malzemeler ve yapılışıyla beraber beslenme@mutluanneleriz.com adresine mail atabilirsiniz😌
Aryemus_3 htceee98 yumurtalı şeyler yedirmedigim gün patates rende yapıyorum çok az tarhana lor peyniri tavada az zeytinyağı ile kısık ateşte pisiriyorum beraber yiyoruz aynı şekilde kabak pırasa da ama en çok patatesli olanı seviyor
ikiogulannesiii htceee98 hergün yediriyorum yumurtayı haşlama , omlet ,peynirli , domatesli sürekli değistirerek 6. Ayindan beri hergün yedirdim bıkmadı şükür 🧿
ikiogulannesiii htceee98 parçalasın keşif yapiyor önüne 1 parça koyun önce sonra yemeye başlar siz tesvik edin elini beraber tutup ağzina götürün
htceee98 Blackcloud bir kere yapmıştım yine deniyim ben kkzartmistim fırında deniyim bide Haşlayıp içine maydanoz kaşar peyniri ve un katmıştım siz nasıl yapıyorsunuz
Blackcloud htceee98 Kızartınca kuru olabiliyor bazen, fırında çok yüksek ayarda pişirmezsen yumuşak kalabilir. Canım ben annemden görmüştüm ama internette tarifler var benzerini atayım hemen.
Blackcloud htceee98 Bak mücverde yapabilirsin, kabaklı yada havuçlu. https://www.ascianne.com/havuc-mucveri-8-ay