Balyavru Yavruşum pişik oldu. Sudocrem kullanıyorduk pişik olduktan sonra mustela kullanmaya başladık ama geçmedi. Ne yapsam geçer. Anneler bana yardımcı olurmusunuz 🙏
YgmrEzel Balyavru hakiki zeytin uağı kullanıyorum 3 aylık oldu hiç olmadı . Kabızlık yaşıyoruz sürekli popo deliğinde hafif kızarma oluncada mustela sürüyorum birde anstol pomat onlarda acısını alıyor 🤗
bchsnt Doğal zeytinyağı tavsiye ediyorum. Ekstra olarak altını sık sık açabilirsiniz rahatlaması icin
Melekanne91 Balyavru balabani tavsiye etmiyorum antibiyotik krem pisik yuzunden antibiyotik kullanilir mi hic sakin almayin hic gerek yok.dusunun ki oglumun pipisinde iltihap vardi onun ici 15 gun kullandik 3 gun once btti yani.durduk yere cok sakincali
Balyavru Ogulcan bebeğim 3.5 aylık ve poposunda hafif kızarıklık ve küçük küçük sivilce gibi benekler oluştu. Yani gece hiçbir şeyi yoktu ne olduysa sabah oldu pişiktir değil mi?
Oykumm_21 Balyavru her kakada poposunu şampuanla yıka Bepanthol sür yoksa zeytinyağı bile surebilirsin hiç pişik olmaz yikarsan
Oykumm_21 Nursena0606 yani ben vücudunda sampuanladigim için banyoda bı sıkıntı olmadı avene atopia şampuan kullanıyorum ben
Oykumm_21 Nursena0606 poposu için uygun olmamasindaki sebep bence ıslak mendillerdeb daha sağlıklı duruluyosun kaka falan kalmiyo popoda silerken tahriş oluyo popolari
123_lutfiye Balyavru keisnlikle hiç beklemeden yarın eczaneden troysd adlı kremi aldırın, benim kızımda çok kötü şekilde pişik olmuştu bakıcım kendi evinde sürmüş bana da aldırdı iki günde geçer mi o kıpkırmızı pişik geçti vadlla kesinlikle tavsiye ederim alın.yaziktir bebişe
Nursena0606 Oykumm_21 duş alma sırasında Şampuan kullanmak ayrı. Poposunu sürekli şampuanla temizlemek ayrı. Kaka veya çişten sonra kimyasal kullanmak tahrişe sebebiyet verdiği için ıslak mendili bile kullanmayın diyorlarken Şampuan kullanmayı uygun bulmuyorum. Biz kadınlara bile o bölgelere kimyasal kullanmak bir sürü soruna sebep olurken minicik bebeği düşünemiyorum.
Ogulcan Balyavru pişiktir canım bebeğin anne sütü alıyor ve eğer bu pişik sürekli ise bebeğinin alerjisi olabilir canım ama sana tavsiyem sarı kantaron yağı hem doğal hemde hücre yenileme özelliği var
Ryhangkce Bu zamana kadar neyi denediysem geçmedi taki hametan kullanana kadar gerçekten çok etkisini gördüm
Nursena0606 Oykumm_21 hiçbir kimyasal kullanmadan yıkamak ve pamuk ya da bez yardımı ile silmek daha doğru.
bayyanak Kremlerin yanı sıra eğer ek gıdaya geçmiş bir bebekse yediklerini gözden de gecirebilirsin, asitli şeyler malesef pişik yapar ya da kendi yediklerinden asitli olanları çıkartıp deneme de yapabilirsin bu da benim uyguladığım bir yöntem 👌