Efehan35 Kızlar 4 ay 15 günlüğüz meme mama gidiyoruz . Kaç cc ve hangi aralıklarla mamayı vermeliyim. Emzirdikten sonra mama vermeye çalışıyorum ki meme reddi olmasın diye. Sizler 4 ay da kaç cc veriyorsunuz
neslicanben Efehan35 emzirmenin hemen ardına mama verirseniz fazla olmaz mı hepsini kusar yawrucak. 2 saat arayla besliyorsanız bir meme bir mama devam edin
yusufmertmom Efehan35 bebekten bebeğe değişir ölçekler canım , bence aç olduğunu düşündüğün zaman vermelisin mamayı çok huysuz ve ağladığında yani. İlk 3 ölçek dene doymazsa 4 yine olmadı 4,5 şeklinde deneye deneye 😊
escmrk Efehan35 bende günde 2 ya da 3 kez mama veriyorum. Miktar bebeğe göre değişebilir. 90,120,150 değişiyor içtiği. Bazen inat ediyo açken biberon almıyo emmek istiyo
Annakarenina_19 neslicanben evet ben de meme +mama .mamayı bazen veriyorum doymayinca. red yaşamamak için doktor önce meme ver demişti ama dediğiniz gibi kustu bir kere öyle yaptığımda korktum çok bir de bazen aç olmasa da meme istiyor içinxe de fazla geliyor anlayamıyorum daha yeniyim. emzik de vermedim henüz
neslicanben Annakarenina_19 ben emzik verme taraftarı değilim ilk kızımda da kullanmadım bu kızımda da kullanmıyorum. Prematüre doğdu 2.kızım bizde de mamadan sonra meme illa istiyor ama tam uykuya dalacağı zaman meme tutturuyorum en fazla 3-4 dk emip uyuyor.