ece2605 Pasannesi kaç aylık olduğunu bilmiyorum.Benim bebeğim 7 aylık 2 ay öncesine kadar çok daha sık uyanıyordu.geceleri ultra emici külot bezlerden kullanıyorum.kesinlikle eskisi kadar sık uyanmıyor meğer altının ıslaklığından o kadar çok uyanıyormuş.
Gamzeburkan Pasannesi kızım emerken 10 kere uyanırdı. Memeyi kesince 1 ay kadar uyanmaları azala azala 1e indirdik. Emiyorsa yatağında rahat değilse dis dönemiyse gibi sebepler düşündüm ama. Benim kızım mesela bizim yanımızda daha rahat uyuyor. Birlikte uyamayi denedinizmi?
Aysegul2020 Pasannesi benim kizmda 14 aylik aksam 9.40 yatis yapiyoruz emziriyorum mecbur ayagmda sallyorum uyudugu saat 10.30 salla salla ayaklar felc oluyor sinuc gece saat basi meme istyor yanima gelip agzina memeyi alinca susuyor hadi uyudu diyip yatryorum besigine 1 sat bazen 20 dk yine ayni .
Pasannesi ece2605 ama daha bezi ıslanmadan bile ilk 1 saatte 3 kez kalkıyor.14 aylık.onunla alakalı olduğunu sanmıyorum
Mehmetmirza ece2605 merhaba hangi marka kullanıyorsunuz ? Benim oğlumda geceleri çok çiş yapıyor hep taşıyor
Derin282021 Meme de mi uyuyor bizde yasimiza geldik hala uyku yok cok yoruldum aksam asla erken uyumuyor gece de kac kere uyaniyor sayamiyorum
Pasannesi Derin282021 gece beslenmesini 1 aydır kestik.uyandıkca sallayıp döndürüyorum.ama yine cok sık kalkıyor
12svg Alışkanlık. Uyandığında aglasa dahi kendisi uyuyacak. Siz her agladiginda meme verirseniz yada piş piş dahi yapsaniz onu isticek. Malesef hicbirsey yapmamaniz lazim uyuduktan sonra bakin bebeginize
YusufaArden Pasannesi ya dişten yada destek bekliyor bebekler nerede ne şekilde uyuduysa kalktıklarında kendilerini o şekilde bulmak görmek isterlermis