GiybetReis Kızlar selam, Kendime bir kitap arıyorum. Çocuk gelişimiyle ilgili bakıyorum. Şuan “Anne Baba Lütfen Beni Anla” okuyorum . Yine bu tarzda bi kitap bakıyorum. Örnek verici, açıklayıcı, çözüm odaklı. Tavsiyeleriniz neler🌸
Babybloom Konu başlığına bir destek benden. Ebeveyn kitapları okumak bana zor geldi, belki de çocuğum kitaplarda yazan tiplerden farklı olduğundan. Ana aldığım kitapları yazayım; Köpek gibi büyütülmüş çocuk Otuz milyon kelime Ebeveynler için fatkındalık Dramsız disiplin Çocuğunuza sınır koyma Fıtrat pedogojisi
GiybetReis Babybloom 30 milyon kelimenin bi kaç sayfasını karıştırdım ama pek hoşuma gitmedi. Gerçekten faydasını gördün mü? Ya da akıcımıydı kitap? 😊 Ebeveynler için Farkındalık okudum o iyi gelmişti. Diğerlerini araştıracağım teşekkür ederim🌸
GiybetReis Babybloom bende o yüzden özellikle örnek verici , strateji bilgilendirmesi yapan kitaplar arıyorum.. aaa evet aslında böyle diyebilmeliyim. Şuan okuduğum “ Anne Baba Lütfen Beni Anla” tam anlamıyla böyle bi kitap. Hatta o kadar çok örneklendirilmiş ki bunu da biraz abartmışlar😅 2 yaş sonrası için kullanılabilecek yöntemler var. Tavsiye ederim🌸
Babybloom GiybetReis genel olarak ebeveyn kitapları bana hitap etmiyor sanırım bir heyecan alıp sonunu getiremedim hiç birinin.