Neslihan89 Kızlar beta sonucu 12 idi 2 gün sonra 52 oldu 2 kat katlanmış mı sağlıklı mi acaba hala soktayim nasıl yapcm bilmiyorum Cuma 12 Pazartesi 52
Sibell777 Neslihan89 şu betaya bir türlü kafam ermiyor canım ya ben gebelik testi yapıyorum pozitif ckiyor sonra hastaneye gidiyorum ultrasonla bakıyor keseyi görüyor tamam beta ne demek ned n bakılıyor anlamıyorum
ecemm-6161 Neslihan89 hayırlı olsun canım ilki kac aylık 🤲🏻 Rabbimşn bildiği var ki verdi sana Sağlıkla gelsin sana 🤲🏻
Tugraninannesi Neslihan89 hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallah bende çok istiyorum ikinciyi inşallah bana da nasip olur
151120 Kandan bakılıyor kadınlık hormonun beta senin hormonda belli arralıklar var onun üzerine çıkıyorsan hamilesin demek oluyor
1ana1bebe Neslihan89 kız hemen nasıl anladım bekliyormuydun, ilişkiden kaç gün sonra gitti bende şuan şüpheleniyorum da
1ana1bebe Neslihan89 bende Çarşamba ya randevu kan için bakalım hayırlısı, bende 1 2 hafta önce 1 2 damla kan gördüm kasıklarım ağrıyor çabuk yoruluyorum bakalım ya hayirlisi