bundlebeach Kizlar kizkardesim dogum yapti hediye almak istiyorum ama cok cok kararsizim fikir verirseniz cok mutlu olurumm 🥰
Snowglobe bundlebeach bana Bi arkadaşım el ayak izinin yapıldığı ve fotopğragta konulduğu Bi çerçeve almıştı. Çok hoşuma gitmişti. Hatta aldığım en güzel hediye olabilir. Bebeğim 6 aylık. Ve ben ona bakıp o gün el ayak izini yapmaya çalışırken nasıl komik geçtiğini düşünerek gülümsüyorum.
Btl711 bundlebeach butceniz yeterliyse kiz kardesinize altin kolye alabilirsiniz . Bebise hediye alacaksaniz isimli cikolata ,kapi susu yada isimlo hastane cikisi bunlardan birini alabilirsiniz bana arkadaslarm alms cok sevindim hepsine ✌️
rosesbabys bundlebeach yazı tahtası alabilirsiniz bu harf harf yazılanlardan. Arkadasım bana anı küplerinden almıştı sayı bebegin fotolarını çekerken yanına koyuyorum 05 aylık gibi
bundlebeach Tuba aslinda suan icin kardesime dusunuyorum yanina gidince bebege daha farkli sey var aklimda 🥰
Btl711 bundlebeach bana arkadasim isimli cikolata yaptirmiş kolonya siseside var kargoyla gonderdi.gelen misafirlerime veriyorum hemde isimlo oldugu icin birazini sakliycam asiri pahalida degil