Angel_A Kızlar oğlumun elinde 25 kuruş vardı buanda yok oldu eşimle beraber evi yerler bir ettik bulamadik doktora da ulaşamadım çok kötü oldum
Divayorgun Angel_A olabilir benimkide geçen bi lirayı yutmaya çalışmış. Tıkanmış yanımızda geldi küçük olsa yutardı
TheLatte Angel_A hastaneyemi gitseniz acaba . Emin değilsiniz çünkü yutup yutmadığından . Kac aylık ? İnşallah biyerlere atmıştır .
fgnrcp2704 Angel_A 25 kuruş çokta küçük değil normal insan bile zorlanır yutmaya yutsa farkederdiniz diye düşünüyorum
dlrkrn İnşallah yutmamıştır, halının altına baktınız mı? Bir de kıyafetini çıkarın içine düşmüş olabilir
Ulku_06 Angel_A Bence yutamez 25 kuruşu. Boğaza takılır ve illaki öksürür, bi belirti gösterir. Almış bir yerlere atmıştır. Yetişkin Bi insan bile yutamaz, sanmam 🤷♀️
TheLatte Angel_A yutma ihtimali var . Eşimin akrabasının cocuğu geçen 50 krş Yutmuş 3 yaşında oda . Siz gözlemleyin aramayada devam edin bu süreçte .
fgnrcp2704 Angel_A bı yere filan atmış olabilir ben sanmıyorum yuttugunu ama yinede tedbirinizi alın bı doktora filan gösterin röntgen çekilsin
AgentMom Angel_A yutamaz demeyin, geçen komşunun bir yaş bebeği tel araç yutmuş ve kadın farketmemiş. Kakasında görmüş. Allah tan vücut atmış. Ama emin değilseniz çocuk kendini ifade edebilecek gibiyse oyun içinde sorun, olmazsa doktora götürün.