masalgzde SelimSongur biz aptamil progomin as kullanıyoruz ama doktoru rapor çıkardı bu şekilde ucuza alıyoruz
Dorukabras SelimSongur similac alimentum u kabul etti bir tek benim bebeğim. Aptamil neocate içmedi ac kaldığı halde...
masalgzde SelimSongur %20 sini ödüyorsun yani 40₺ ödedik ama bize denemek için 1 kutu verildi tadı çok kötü olduğu için bebeğin kabul etmeyebilir dedi kabul ederse Bilal’i gelişinde daha çok yazarız dedi
Mervea masalgzde raporunuzu değiştirip katkı payı ödemeye bilirsiniz bu arada kötü kokusunu alsın diye kutunun içine kapalı şekilde vanilya atıp 1 gün kapağı açık bekletirseniz o kokusunu alacaktır
Dorukabras masalgzde heyet raporu cikarttirdiginjzda hic ödemiyorsunuz biz heyet cikattirdik ücret odemeden alıyoruz 1 yıllık
Mervea masalgzde onu doktorunuz değiştirebilir biz daha rapor çıkarmadan yanındaki doktor %30 katkı paylı ödencek diye not almıştı rapor çıkarmaya gidince kendi doktorumuz onu değiştirdi ne
Mervea Eriminannesi evet bildiğimiz paketli vanilya paketini açmayın Kokusunu alıyor biz ilk alıştırmak için pekmezle tatlandırıp verdik şuan sade haliyle içiyo
Mervea SelimSongur kapağını üsttünde bırakın yok bozulmuyor ben o şekilde yapıyorum ve bu mamayı kullanan bi çok annemizde böyle yapıyor
Minikprensannesi Mom090 bizde onu kullanıyoruz istersen alerjı mamasıyla karıstırıp verebılırsın ama çok koyma tadı bozuyo