Ezgi38 Anneler sarılıktan dolayı bebeği yoğunbakıma alınan var mı.4 günlük bebeğim ishal olduğu için hastaneye getirdim sarılığı olduğu için yoğun bakıma alınacak
zeynepsena24 Ezgi38 bizde yattık bir gün teyzesi ışık tedavisi veriyorlar benim oğlumuda 3 günlükken aldılar Allah şifa versin hemencecik kalksın inşallah sarılığı kendini üzme sakın yatmazsa gerçekten ilerde daha problem
Tugra Ezgi38 benim oğlum 1 ay başka bi sebepten dolayı yoğun bakımda yattı . O süre içinde sarılıktan gelen bebeklere mavi ışık uyguladıklarını gördüm . Sarılığın derecesine göre 1-2 gün kalıp çıkıyorlardı .
Akayinannesi Ezgi38 biz de yattık canim.yogun bakım değil ama ışık tedavisi aldık. 1 gece yattık. Bol bol besle. 2saatte bir çıkarıyorlar işin dan o aralarda emiyorsa emzir,emmiyorsa mama ver.aç kalmasin bebis
Duruarzu Alinsin korkma benimkinidd aldilar sarilik ilerlerse daha kotu sonuclsr cikiyo kuvezde cok tutmuyolsr isik tedavisi uzulme iyi olmasi icin bu sart
Busraarden Benim bebegimide enfeksiyondan yatırdı doğar doğmaz ertesi gün de sarılık cikti 8 gün kaldi ama 2 gün sonra sarılığı bitmişti neredeyse korkma yatsın iyi olsunlar yeterki üzülme çok kalmaz insallah ilerlerse dahada kötü. Üzülme ki emzirebil atlatmak ic8n sık emzirmek gerek
Ezgi38 Hepiniz sağolun cevaplarınız için maalesef doktorun hatası yüzünden öyle demişler sabahın 4 ünden bu saate kadar ağladım yoğun bakıma alacaklar diye sonucumuz 14 çıkmış sarılık varmış ama doktor bebeğimi 3 günlük hesaplamış 3 günlüğe göre de değer çok yüksekmiş ama benim bebeğim 4 günlük sonradan farketmiş şimdi yatırmaya gerek yok eve gidin bol bol emsin yarın getirin tekrar tahlil yapacağız yükseliyorsa öyle alacağız dedi
Ezgi38 [bilinmeyen] göğüs pompası aldım canım bi yandan sağıp kaşıkla veriyorum bir yandan emziriyorum çünkü çok zayıf olduğu için gücü yok sadece emince aç kalıyor
Barsem1912 Ezgi38 enjektörle ver canım daha rahat edersin bendd önce emzirip sonra enjektörle veriyorum