Vera1810 İyi aksamlar hanımlar, ben kızıma farması nın diş fırçasını kullanıyordum ama çok rahat tutamıyor ve degısmısi lazım. Diş macunu daha hiç kullanmadık önereceğiniz temiz içerikli macun ve fırça önerisi istiyorum sizden. 😍
Masal_m Vera1810 kızım rocs diş fırçasını kullanıyor hem tutuş olarak da çok rahat bakabilirsiniz. Macun olarak da rocs yada jack n’jıll kullandık ikisi de güzel 🌸
Mysunshines17 Vera1810 Kaç aylık bebeğiniz ,benimkiler 19 aylık , Rocs un hem dış macunu hemde fırçasını kullanıyorum..
Vera1810 Mysunshines17 28 e girecek canım büyük baya. O markalara bakayım cok teşekkür ederim arkadas da yazmıs adını duymayınca sorayım ddım
Masal_m Vera1810 tabi bebekler için özel üretiliyor. Yutulabilir şekilde daha tükürme olayını tam yapamadıkları için yutsalarda sıkıntı olmuyor 😊
Mysunshines17 Vera1810 Rica ederim ne demek ama macunu emmeyi daha çok seviyorlar aslında bu sebepten değiştircem bende markasını 🥺 2 yaş bekliyorum bende biraz daha fzaka seçenekleri oluyor 2 yaştan sonra
Vera1810 Mysunshines17 kızım suyu tükürüyor da macunu bende deıdm keısn tadına bakar temız içeriği olan varsa alayım dıye canım
Vera1810 Masal_m çok teşekkür ederim canım sagolasın peki bunu İnternet dışında e bebek gıbı yerlerde bulabilir miyim
Masal_m Vera1810 rica ederim ne demek. Tabi e bebekte hem fırçası hem de macunu satılıyor gidemezseniz de e bebeğin sitesinde mevcut alabilirsiniz 😊 geldiğinde tadına bakabilirsiniz sizde 😊hatta ben indirimde fırçasını Migros’tan almıştım rossman gibi mağazalarda da olabiliyor rocs marka fırça indirimi takip ederseniz uyguna da alabilirsiniz normalden biraz pahalı çünkü 🌸
Vera1810 Masal_m yarın e bebege gıtcem canım ordan alayım kargo parası olmaz en azından evet fırça biraz pahalı çok teşekkür ederim canım sagolasın ❤️