Findiks 5 aylık oldu uykuya direnişini nasıl düzelteceğim.her uyku saati kabus gibi. 1 saat uyutmaya çalışıyorum 30 dk zor uyuyor. Gücüm kalmadı. Uykusuzluktan mal gibi oldum. Beyin benzim attı artık.bu uykusuzlukla nasıl süt üreteceğim
Lulemom Findiks uykusu var mı. Yani belirti veriyor mu. Ve nasıl uyutuyorsun. Kaç saat uyanık kalıyor
nur-nr_123 Findiks yorgun uykuya eçiriyorsunuz ayına göre uyku saat aralıklarında uyutursanız uyur cnm
Findiks Lulemom 3.5 saattir uyanık. Bir uyuttum 10 dk sonra uyandi. Tekrar uyutmaya çalışıyorum yarım saattir
Findiks nur-nr_123 ayına göre 2 veya 2.30 saat uyanık tutup uyutmaya çalışıyorum. 30 dk uyuduğu için uykusunu alamıyor hep huysuz oluyor.
Lulemom Findiks ben 1.30 saat uyanık tutuyorum. En fazla 1 saat 45-50 dk falan uyanık kalıyor. 2 saati geçirmemeye çalışın. Destekli uyuyorsa önce desteği kesmeye çalışın.
nur-nr_123 Findiks sebebi o cnm tam senin ayındaydım desteksiz uyutucam diyip yola çıktım 23 aylık oğlum o günden bugüne desteksiz uyudu ve bir gram pişman olmadım
Findiks nur-nr_123 desteği kesmeye çalışıyorum ama nasıl bir ağlama krizi. Normalde de sürekli agliyor zaten. Gün içinde toplam 1 saat falan ağlamadan geciyor. Haricinde hep agliyo ve mizmiz. Siz nasıl desteği kestiniz
nur-nr_123 Findiks bn önce gece gündüz ayrımı yapmasını sağladıms onra gece uyjsuuna geçişte rutin pluştuedum mutlaka uyku arkdşı edn sonra akşm 20.00 dedimi yatağa koydum ışık sönük karanlıkta yanına uzandım ilk zmnlar ama temaz etmedim uyudu 40 dk fln
Findiks nur-nr_123 inşallah bizde başarabiliriz. Benimki destekle bile çok ağlıyor bakalım nasıl olacak