Rueemeysa Kızlar bebeğim 13 günlük 1. Ayın sonunda göz muayenesi varmış randevuyu nasıl alıyoruz hastaneden mi
Sedasmsk Rueemeysa biz hastaneye gitmiştik sabahtan ilk 25 30 kişiyi aliyorlarmis sira verdiler sıramizi bekledik ilden ile degisebilir belki
watermelonlove Rueemeysa bizi çocuk doktoru yönlendirme yaptı göz doktoru 6 7 ay civarı tekrar görmek istemişti bugün göründük 6 aylık olduk ama bu kez doktor yönlendirme yapmadı
Taze_annecik Rueemeysa Göz muaynesi olmadık ama 6 ayda göz muaynesi yapılması gerekiyor diye biliyorum
Mldasel Mldasel ben önce çocuk bölümüne randovü aldım dr muayene etti sonra kalça ıtrasyonu için yönlendirdi göz içinde yönlendirdi gittim hastahane içinde o bölüme listeye adımı yazdirdim gün verdi
Gnssn Ben göz doktoruna randevu almıştım kızıma şikayeti sorunca yenidogan göz muayenesi dedim o kadar
Didem11 Ben göz muyanesine dünya göze götürdüm. 4aylikkkken çocuk bölümüne.. doktor neden getirdin dedi.. biz bir yaşından sonra bakıyoruz dedi çocuk doktorunuzun bakması gerekir dedi. Bende çocuk doktorumuz götür dedi dedim snir oldum yani….