Sevdaakblt Merhaba sevgili anneler.hepinize iyi akşamlar. Benim 5 aylık oğlum var. Dünden beri biraz rahatsiz ateşi çıkıyor arada. Bugünde sag memeyi emiyor ama sol memeden midesini bulandiriyor. Meme reddimi yaşıyoruz ☹️
esraeerdogann Sevdaakblt 5. Ayda o kadar yöntem denedim ki sağ göğsümü emmeyi bıraktı şuan 9aylık tek meme devam😃
HaKaanBusra Sevdaakblt 5 ayligiz sol memeye gelince ağlama var yaklaşık 2 haftadır. Farklı pozisyonlarda emzirmeye calisiyorum bazen tutuyor bazen aglamaya devam ediyo sağı veriyorum uyuyunca da sola geçiriyorum uykuluyken emiyor Allah tan. Uykuluyken vermeyi denediniz mi?
Sevdaakblt HaKaanBusra azıcık emiyor uykuluyken. Dilini sürüyor sonra midesini bulandiriyor. ☹️İşin kötü tarafı sol göğüste daha rahat emiyordu ve sütü daha çoktu sağa göre
esraeerdogann Sevdaakblt bebeğin tercihine bağlı valla 🙄bebeğim gece bile anlıyordu sağ tarafı emzirmeye çalışınca kıyametleri kopartıyordu çok zorladım başarılı olamadım umarım siz başarılı olursunuz instagramda dilruba demirezer var ücretsiz atılan mesajları cevaplıyor emzirme danışmanı kendisi girp yardım isteyin yardımcı olacaktır ☺️
Rumeysa97 Bazen anneler rahat emzirebildiği için ya sağda ya solda bebeğin konumunu değiştiriyorlar mış o da bebek te böyle sonuçlar veriyor ama göğüs ucunuzu yıkayın derim belki istemediği bir koku veya tat vardır