Merihh Kızlar merhaba. Sezaryen sonrası ne zaman korse giymeye başladınız ve etkisi oluyor mu gerçekten sizce, faydasını gören oldu mu?
Deletedmom_50 Merihh iki- üç gün sonra hemen giydim. Doktorum hemen takmamı önermişti. İnanılmaz etkisi oluyor. ağrı hissini azaltıyor ve daha rahat hareket imkanı sunuyor. Çıkardığımda dikiş bölgem daha çok ağrıyordu. Bir süre uyurken bile çıkarmamıştım.
rosesbabys Merihh hic korse kullanmadim ama tayt giydim surekli normal yuksekbel dar oldguu icin korse gibiydi hem rahat ettim hemde tayt😂
Merihh Deletedmom_50 benim bi tane evde vardı onu giyiyorum şu an dediğiniz gibi ağrıyı da azalttı daha rahat hareket ettim ama işte çok sıkı bir şey değil acaba toparlar mı bilmiyorum doktorum bana hiç söylemedi böyle bir şey de
Deletedmom_50 Merihh ilk zamanlar ağrı ve iyileşme sürecini rahat geçirmek için daha hafif korseler yeterli aslında. Siz hissedersiniz zaten takınca. Daha sonra toparlamasını istiyorsanız kopçalı ve balenli modellere geçiş yaparsınız.
Merihh Deletedmom_50 peki o halde bebeğim 9 günlük oldu ben de alayım o dediklerinizden artık, çok teşekkür ederim 😊
Merihh rosesbabys ben de o dediğim çok sıkı olmayan korseniz üstüne dar tayt giyiyorum aslında şu an evde belki o da etki eder