Oglusm Kızlar koltuklarınızı silerken suyun içine ne koyuyorsunuz lekelerin cıkması için en iyi çözümm
agacsizkoala Oglusm suyuna bulaşık deterjanı ile yumuşatıcı katıyorum biraz , ama leke çıkartacaksam lekenin üstüne porçöz leke çıkarıcı sprey var onu sıkar silerim çok güzel çıkartıyor
Alnalprdha Oglusm ya bana bir türlü temiz gelmiyor kendim silince içine kirli suyu emiyor bence koltuk yıkamacidaki vakumlayan alet lazım 😄
Yica Bende asprix sıkıyorum üstüne oda çıkarıyor. Ama temizlenmesi için ilik su ve bulaşık tableti kullanıyorum
Oglusm Alnalprdha Bende yıkatmayı düşünüyordum sonradan cok kusuyormuş koltuklar çoğu kişi tavsiye etmedi 🙄
2pati_1baby Oglusm vanish kosla sıvı olanı halıda , duvarda , koltukta mis gibi yapıo lekeleri hemen çıkarıyor
Balkizlarim Oglusm Bulaşık tableti , Arap sabunu , hacı şakir sabun sıcak su 🌸✅ Arada çıkmayan leke olursa da bulaşık Makinesi parlatıcısı sıkıyorum yine aynı suyla siliyorum durulama suyuna da sadece yumuşatıcı sıkıyorum 🍒
2cocuk_1anne_ Oglusm kesinlikle arapn sabunu Dğn kızım tükenmez kalem le koltukları çizmiş ti Arap sabunu ile sildim ter temiz oldu Suya karıştırdım pek faydası olmadı Sabunu direk süngere döktüm sildim