BirAlparslanAnnesi gulenadam valla ben nuk alıştırma suluğu aldım başını kopardı yedi 🙄 bardak olarak kullanmadım hiç çünki evdeki cam bardaklarla içiyordu. Şimdide tavsiye üzerine pipetli suluk aldım keşke baştan alsaydım keyifle içiyo
Haydinn gulenadam iyi ki cok para vermemişim diyorum we baby aldım asla içmiyor suyu ondan 6 ay 25 günlüğüz ben normal bardaktan içiriyorum valla😂😂
BirAlparslanAnnesi TheBaby 13,5 aylık suan.suluğu 6 aylıkken aldım elinde ağzında heder etti sonra cam bardakla içti herşeyi sonrada pipetliye alıştı zaten
gulenadam rosesbabys memnun musunuz akıtma yapoyor mu ucu nasıl kolaylıkla su içebilir mi bebeğim 5 aylık
rosesbabys gulenadam 7. Ayinda vermistim cok rhaatlikla icmisti akitmiyor ilk baslarda ama 9. Aydayiz disleri cok keskin artik cevirdigimde akitmaya basladi gozetim altinda iciriyorum yoksa ustunu islatiyor😂
rosesbabys gulenadam cok yumusak değil ama cok sertte değil alın zaten çok cabuk alışıyorlar bi gün içmese 2. Gün içer
Busraata gulenadam 6-12ay avent kullandim çok rahatti pipetliye geçtik 13.ayda tomme tippe kullaniyoruz ikisinden de memnunum
Aysecela gulenadam alıştırma bardağı nuk aldım ama çok uzun süreli kullanmadık sonra pipete alıştırdım yine nuk aldım çok memnunum kızlarım da çok sevdi su içmesini