Busrabsr Bebegi kabizlik yasayanlar kesinlikle meyvesuyu ve kayisi hosafi tuketin birebir etki ediyor😃3 gundur kakasini yapmayan oglum az once doldurdu kayisi hosafi icince
rosesbabys Busrabsr of off kabizdi dun aksam kabiz mamasi yaptim bugun yemin ederim sirtindan saclarina kadar tasmis 9 aydir ilk defa bezi tasti 😂😂😂
Busrabsr rosesbabys ahahah benimkininde🤣🤣3.4 gundur cikartamadiginin acisini ciksrtti stres yaptim bosunaa bundan sonra yememden kaynakli okdugunu anladim😊
29052021 rosesbabys benim instgramım yok, rica etsem burdan da paylaşırmısınız? Veya bana Bi iki tarif yazarmısınız?
rosesbabys 29052021 1 adet gün kurusu 1 adet normal kayısı cezvede haşladım suyu bittikçe ekledim sonra kayısıları aldım o suya 1 kaşık irmik attım pişirdim. Kayısıları çatalla ezip irmiğe ekledim biraz sulu kıvamı olması lazım
rosesbabys 29052021 ve bunu yedirip uyuttum ertesi gün 3 kere üst üste kaka yaptı 🥲🥲🥲 bi tanesi cok fenaydı diğer 2 si minanacık ama cok rahatladı 🙏🏼
29052021 rosesbabys ben bu tarifi şöyle yapıyorum (yemiyor ama ben ısrarla yapmaya devam edicem) elma ve kayısıyı haşlayıp İrmik ekliyorum. Sonra çok az pekmez ama katı yapıyodum ben. Biraz daha sıvı yaparım bundan sonra..