Senahmet11 Doğumdan sonra o kadar saçım dökülüyo ki hala nasıl kel kalmadım şaşırıyorum. Saçlarım incecik bebek saçı gibi zaten. Bıttım sabunu aldım yağlar sürdüm ama fayda etmedi önerisi olan şu işe yaradı diyen lütfen yazsın 3 tel saçım kaldı 😭
Miniis_anne2 Senahmet11 d vitamini kullanın ve Dalin Bebek şampuanının içine bir diş sarımsağı ezip koyun üç gün öyle kalsın sonra haftada iki defa o şampuanla saçlarınızı yıkayın (sarımsak kokusu saçlarınızda kalmayacak ) ben öyle yaptm diye hiç dökülmem olmadı
Senahmet11 birmelekannesiiio kesicem bende bugün uzamıyor diye kıyamıyorum ama kel kalıcam böyle giderse
Eloslidos __asyanil bebek herseyi aldığı içim dökülüyor Demir hapı ve d vitaminini aksatmayın ben de bunlara yüklendim
-erCansu- Senahmet11 dogumdan sonra döküldü sonra durdu bu aralar felaket dökülüyodu avuç avuç resmen kan demir değerlerm berbat çıktı 😓 ilaç kullanmaya başladım düzelicez inş be
birmelekannesiiio Senahmet11 saç kestikçe daha çabuk ve sağlıklı uzar önce bi kısa kestir sonra 3 ayda bir kırıklarını aldır düzene girer canım
Laren Benimde aynı ya hergun duşta duştan sonra kuruturken duzlestirirken öbek öbek dökülüyor kan tahlili veriyim diyorum sağlık ocağına sabah kaçta gitmem gerekiyor
Userqq Benim ki iki buçuk yaşında benimde bebek saçı gibi aynen o kadar çok kaldı revox falan şampuan aldım ama yok çocuk üç beş aylikkken de döküldü aşırı ama bu şampuanla düzelmişti şimdi bir kutu bitecek yok düzelmiyor anlayamadım ben de nedense acaba
Beren-2020 Senahmet11 canim genelde çinko veriyor doktorlar sac dökülmesi için. Bide onu dene ama tahlil sonuçlarına göre doktora sor
Senahmet11 Beren-2020 bi gideyim aynen bunu düşünmedim hiç nedense direk doğuma bağladım teşekkür ederim