Bellatrix Kızlar bebeğim 47 günlük 15_20 gündür meme reddi var memede çok sinirleniyor tutup bırakıyor nasıl çözüm bulablrz
Kvsrelif Bellatrix lütfen 3ay 11gunluk bebegım tek care sabır ve pes etmemek benımde kızım dogdugundan beri tek meme 10-15dk emer cok memeye düşkün degil meme reddide zaman zaman cok yaptı ama emzırmekten vazgecmeyın . Aglarken ısrar etmeyın sakınlestırıpnteklif edin bır uyutup osekılde emzırın yazın heryerde farklı metıdlar var bızım bu ay kılo alımı alerjıden dolayı olmadı bıde atak haftası meme reddi yasıyoruz tam pes ettim mama aldım ara arkasında ılk sıradakı glikoz surubunu gorunce dedim evde kedim olsa mama dıye ona bıle vermem bunu tekrar ısrar ettım memede sabredınn
zeynpela13 Uyku arasında, gözü kapalı şekilde verin, sakinleştirin, kundak yapın, farklı emzirme pozisyonları deneyin, stres yapmayın
Bellatrix Kvsrelif Çok uğraşıyorum ama beni itiyor çok üzülüyorum sürekli deniyorum huzurlu bir emme yapsa birdahaki sefer yine almıyor savaşıyor
Kvsrelif Bellatrix aynı aynı bızdede genelde cok acıkırsa alıyor oda 5dk ozaman sadece ön sütü almasın son sutude alsın dıye aynı gogsu sagıt kucuk kasıkla yavas yavas verıyorum ıcıyor bıberon kullanmıyorum daha cok meme reddi olmasın dıye bırde ılk uyandıgında emıyor bu araları ıyı degerlendırıyorum bıde gece uykuda alıyor cogunlukla gece emIrıp gunduz rahat bırakmaya calısıyorum