Merve12345 Eee ben kullanıyorum yani saymıyorum ama eskisi gibi içiyorum bayağı işte tekrardan o hale döndüm ☹️ 6/7 buluyordur
Egemm Bazen hiç bazen kahvaltıdan sonra ya da aksam yemeginden sonra bir tane belki iki en fazla 4 ama onu da yapmamaya calısıyorum genelde bir iki
Merve12345 Frida ben uyuttuktan sonra içiyorum genelde yani içtikten sonra Bebişi hemen emzirmemeye çalışın bide hani öpüp koklamayın ağzından burnundan o kokuyu ciğerine almasın ben böyle yapıyorum yani 🤷🏻♀️
Yasara18 Frida ben emzirdin icin soruyon sandim sen icmek icin yöntem icin soruyon 😊 yorum yapmicaktim ama kendimde tutamadigim yani ne güzel iste bebegin sayesinde az iciyon 😊
Frida Merve12345 günde tek dal içiyorum bazen pat diye uyaniyo saatleri iyi ayarlamaya çalışıyorum sonra üst değiştirme diş fırçalama vs. diye gidiyo 🙄
Gurbettebianne Eee günde 7 8 oluyor canım. Emzirme zamanlarına dikkat ediyorum saatlerini ayarlamaya çalışıyorum . Ek gıda yediğimiz için biraz daha sigara içip emzirme zamanları geniş oluyor bizde
Yasara18 Frida tabiki kolay degil ama bu günlerde gecek onu biraktirmays calis emzikle. Emzik almiyorss baska markalar dene ama sigarada cözum degil 😊
Goksualya Bıraktım içmiyorum , bebeğim faha önemli o kokuyu o zehri almasını istemiyorum Evet zor oluyor ama emin olun onları düşününce bırakabiliryorsunuz
Nazlihatun Kızlar ben de hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım her güzel anne gibi doğumu heyecanla bekliyordum doğum odası süsleri alışveriş vs o güzel anı sabırla beklerken daha 26 haftalık iken erken doğum yaptım 😔sonrası ve yaşadıklarımı yazsam sığmaz zaman alır çok badireler atlattık minik mucizem ile hergün onu bana beni ona bağlayan o yüce şey sütümü sağdım 123 gün boyunca götürdüm hastaneye bir an bile gelmedi aklıma sigara yavrumu zehirlemek yapacağım son şeydi.şimdi kızım evde çok şükür sütüm yok sağmıyorum ama hala da içmiyorum sanki hiç içmemiş gibiyim uzun oldu siz bilirsiniz ama o yüce şeyin sütün emzirmenin kıymetini bilin kuzuları zehirlemeyin yerinizde olmak isteyen çok anne var🙏🏼🙋🏻♀️Saygılar