Emfiergl Emfiergl bence herkes bunu başarabilir bebek bu deneye deneye teklif ede ede kabul edecektir inşaallah silikon uçtan kurtulmak isteyen kim varsa kurtulur pes etmeyin lütfen silikon uçtan kurtulunca rahatlığını yaşayıp görünce beni anlayacaksınız
Birceninannesi nslhnnhsn 4. ay atağında yaşadık. O da normal bir süreçti. Silikonsuz bir iki denemeden sonra böyle emmek istediğini anlayınca hiç ısrar etmedim , emiyosa böyle emsin dedim hala da emiyo çok şükür
Nurcuk Deletedmom_21 şuan bende aynı şeyi yaşıyorum 2ay 20 günlülüğüz ve emmiyor beni memeye gelince çığlık kıyamet naptınız nasıl geçirdiniz bu dönemi
Deletedmom_21 Nurcuk surekli ayakta emzirmeye calistim karanlık sessiz odada emzirmeye calistim tam acikmadan memeyi verdim aciktigi zaman hic almak istemedi
Doga0812 nslhnnhsn 1 hafta sürdü agliyodum artık valla bide sütüm tazikliymis bilmiyordum iyice birakti zorladım tuttu simdi tazikli olduğu için boğuluyor ya yawrum yine istemiyor gibi memeyi
YgmrEzel nslhnnhsn ben şöyle emzirmeye alıştırdım silikon emzik aldım bibs marka onu emdikten sonra silikon göğüs ucunu tutmaya başladı yoksa bende uykusa ağzına tıkıyodum şuan kendi tutuyor
Sokrates nslhnnhsn 2 ayı bitiriyorduk. Çok zorlandık bırakırken. Meme reddi yaşayabilirsin uykusunda emzirirken dene. Hemen 1 2 dakka uc ile emsin sonra silikonu çıkar öyle emsin. 1. Ayın sonunda emme refleksleri çok iyi oluyor artık uca gerek yok.
nslhnnhsn Sokrates uykusunda da deniyorum ama tutamiyo krize giriyo kafasını o tarafa bu tarafa salliyo sakinken deniyorum şuan ağzına alıyor en azından ama emmiyo ağzında bekletiyo ya da ısırıyor
nslhnnhsn Kkmd123 emzirme uzmanı bı doktora gittik ama sadece ucu birakacaksin dedi kesinlikle vermeyeceksin hiç dedi ama emmedi saatlerce nasıl dayanıp takmiyom ki çocuğum aç kaliyo saatlerce mama vermedim hiç
Kkmd123 nslhnnhsn bende bir emzirme danısmanından destek aldım online sorunumuz çözüldü gibi mutlaka öneririm belki ise yarar
Abide91 5 bucuk aylik kızım hala silikonla emiyor. Ara ara deniyorm ama kesinlikle silikonsuz almiyor. silikonla emip emzik biberon bile almayanlardan bebegim