babyandmom1 8 aylık bebeğim karşısına geçip gel gel diyorum ellerimle hareket yapıyorum ama beni hiç takmıyor gelmiyor nasıl öğreticem? Ne zaman anlayıp gelecek? Normal mi bu?
babyandmom1 Avci-1 yapmayı değil anlamayı merak ediyorum gel diyorum ellerimle de yapıyorum asla bana gelmiyor
Avci-1 babyandmom1 anladım ona gün içinde yapmanız lazım ara ara benim oğlum gel diyince geliyordu 6 aylık iken
Meryemderin babyandmom1 8 ay 13 günlük benim bebeğimde canım yapamıyor daha alkış bay bay gel dediğinde yönelmesi falan erken sanırım daha bol bol yapıyorum karşısında ama yinede
Yica babyandmom1 bu tarz komutları 1 yas civarı anlar diye biliyorum ben. Hani şuraya bak buraya gel gibi
Hndealnathn Hiç bıkmadan yapın inanın sizin beklemediginiz anda aynı hareketleri tekrar ediyor.siz yapınca yapmıyor olabilir ama sizin ona yaptığınız her hareketi hafızasına kazıyor ve canı istediğinde yapiyor
Hndealnathn babyandmom1 Heee ben yanlış anladım pardon🙈☺️işine gelmiyordur belkide cnm.onlar bizden daha akıllı valla.ama içinde kuşku korku kalmasın doktorunuzla da görüşün bu konuyu