Fatmasay Kızlar selammm oğlum 5 aylık yaz gelmeden sünnet ettirmeyi düşünüyorum bezliyken çabuk kuruyacağı kolay olacağı söyleniyor yaptıran var mı erken zamanda ilk günü nasıl geçti mesela ağladı mı ağrısı oldu mu hadi beni bir cesaretlendirin 🥺
Hamzannesi Fatmasay bende yaptıracağım 6 buçuk aylik ama sünnetçi bulamadım bide pipisinin çevresine yağlı dedi Dr kaldık öyle
Mikiii Fatmasay 6 aylık bebeğim 5 gün önce yaptırdık ilk çıktığında çişini yaparken ağladı ondan sonra pipisi için hiç ağlamadı yarım saat sonra kucağımda eve götürdüm bardak koyduk sürtmesin diye akşamları ılık suya koyuyoruz şişliği indi düzeldi sayılır nerdeyse çok şükür atlattık ne kadar erken o kadar iyiymiş meğerse ben geç bile kalmışım sünnet olurken başka büyük çocuklar çıktı ameliyathaneden nasıl ağlıyorlar bağırıyorlar benimki sadece bir kere ağladı unuttu gitti 🤷🏼♀️
kaganege Fatmasay 7.5 aylıkken yaptirdik. Çok zorlanmadık. Görüntüsü 1 hafta,krem uygulama ve masaj 1 ay sürdü. 1 ayın sonunda tamamen iyilesti. Keşke daha önce yapttirsaydik dedik,gözünüzde hiç büyütmeyin inanın ne kadar erken o kadar iyi oluyor.
Han30 Fatmasay bizde 4.5 aylıkken yaptırdık iyiki diyorım. Çok çabuk iyileşti dikişli oldu. İlk gün bile çok aglamadı sadece aç kaldı anestezi aldığı için o yüzden çok ağlamıştı. Evde çiş yAparken ilk gün biraz huysuzluk oldu. 3. Gün gezmeye gittik. Sargı kendi kendine düştü. 10 günde toplarladı. 1 ayda tamamen iyileşti kendinden eriyen dikişti. Şuan 11.5 aylık düşünemiyorum sünnetli olsa ne yapardık aşırı hareketli
small_eagle Ne kadar erken yaptırırsanız o kadar iyi ve rahat oluyo. Bebeklerin ağrı ve acı eşiği yüksek oluyor zaten. 2aylıkken yaptırmıştık biz lokal anesteziyle. Sünnet olurken hiç ağlamadı sadece iğne olurken aynı aşıda olduğu gibi ağladı geçti. Sonrasında etrafı izleye izleye 20dkda bitti sünneti. Sonrasında sadece 2 veya 3 kere tuvaletini yaparken sanırım ağladı doktorun verdiği steril suyu kremleri karton bardağı tam anlamıyla uyguladık kullandık. 1 haftada tamamen iyileşmişti.
Fatmasay Han30 benimki şimdide çok hareketli acaba nasıl geçer . Anestezi için kaç saat aç kalıyorlar canım
Aaeess 39 günlük yaptırdım. Bir daha oğlum olursa Allah izin verirse daha bile erken yaptırırım. Çok rahat geçti ağrısız sancısız.
Mikiii Fatmasay karton bardağı ortadan kestik iki tarafı da açık olacak şekilde koyduk çoğu yerde sünnet bardağı diye de satılıyormuş bilmiyorum biz öyle yaptık hiç zarar görmeden iyileşiyor çok şükür
Nursena0606 Fatmasay 3 ay 10 günlükken yaptırdık. Lokal anestezi ile oldu. 8 dikiş atıldı. 16 gün oldu 5 i düştü. 3 dikişi kaldı. İlk gün uyuşukluğu geçtiği için çok ağladı. 4-6 saatte bir calpol verdik. Sonra hiç sorun olmadı. Anlamadı bile. Şuan dokunuyorum hiçbir tepki vermiyor. Duş da alıyor sorun yok yani.
_mmom Fatmasay 27 günlük bebeğime yaptırdık ilk uyuyup uyanınca uyuşturucu etkisi geçince çok ağladı ama sonra verdikleri uyuşturucu şeyi sıkınca sakinleşti. Ertesi gün onun acısı kalmamıştı 3 günde de iyileşti :)
Busraaslan Fatmasay 4 aylıkken yaptırdık bugün 4 ay 16 günlük dikişleri düştü bile bence geç olmadan yaptırın evet belki biraz huysuz olur ama büyüdükçe daha zor olur sizin için kendini anladıkça 🙏🏼
Busraaslan Fatmasay biz ilk 3 gün bardak koyduk sonra çıkarttık bardağı çıkarınca biraz huysuzluğu oldu sanırım bez değdikçe rahatsız etti ama o da geçti 2. Gün güzel bir doktora denk gelirseniz rahat atlatırsınız inşallah