aybikreis Evin içine dışardan girince baharatımsı böyle değilik bir koku oluyor. Kalıcı olacak evin içinde ferahlık hissi verecek kokuyu nasıl sağlarım. Oda parfümü kullanıyorum bu arara ama kalıcı olmuyor uçuyor hemen. Siz neler yapıyorsunuz?
Han30 aybikreis ben bebegim oldugu için uzun süreli kokuları kullanmıyorum. Ama önceden air vick kullanıyordum şu uzun süre giden çubuksuz küçük birşey. Şuan epey pahalıdır. Yumoşun oda spreyi çok güzel. Birde ben geçen oda kokum kalmamıştı yumşatıcıyı sulandıırp sprey şişesine koydum eve bi sıktım uzun süre kaldı o gün tüm gün kaldı ama rahatsıx oldum bebeğim olduğu için.
AnnaKarenina_ aybikreis büyük ihtimalle rutubet kokuyordur eviniz bendede aynı sorun var gitmiyor 🤷♀️ Hergün havalandırıyorum
Deletedmom99886 aybikreis Havalandırıp yumoş mor sıkıyorum onun kokusunu beğeniyorum, pudra kokusu da güzel, chakranınkilere de iyi diyorlar ama hangisi bilmiyorum
Kubra19871986 aybikreis difüzör yerine buhurdanlıkta kullanabilirsiniz çok daha uygun uçucu yaglar biraz pahalı ama kalitelisi iyi olunca çok etkili olup uzun süre kullanılabiliyormuş
aybikreis Deletedmom484545 Havalandırıyorum zaten. Sürekli kalsın istiyorum ama sıktığım an kokuyor sonra kalmıyor
AnnaKarenina_ aybikreis yazın sürekli cam açık olduğu için geçer dışarısı soğuk ev sıcak olunca daha çok kokuyor kışın korkulu rüyası 🤦🏽♀️
Deletedmom484545 aybikreis maalesef rutubet boyasıyla ya evi boyayın yada taşının rutubet hasta eder adamı