Mora BozAilesi ben 7 kullanıyorum arkadaşım geçen gün aldı İnan farkı yok o kadar paraya değer mi bilemedim, ama siyah onun ki güzel duruşu
Bebektsk1 BozAilesi bacım I Phone 13 diyon 20 milyar kim alacak kız🙈herkes doğalgaz faturadan şikayetçi sen pembe nasıl duruyor diyon 🤦🏻♀️
Hmhm61 BozAilesi bende 11 var lila renk çok hoş eşimde 11 pro max var gece yeşili o da çok iyi. Ben 11 alırken sarı bi de su yeşili gibi bi renk vardı. Su yeşiliyle gidip geldim lila aldım.
BozAilesi 123eikra_ bende 7 plus kullanıyorum rose gold güzel ama 13 ün pembesi nasıl acaba merak ettim sipariş verdim ama nasıl bir renk mat mı parlak mı bilemiyorum belki kullananlardan foto gelir :)
Bebektsk1 BozAilesi illa ki alınabilir durum olan ama bu platform da herkes elektrik doğalgaz kısaca tüm faturalardan şikayetçi sana cvp veren şekillerde belli olduğu gibi 5-7 kişiyi geçmez
_Kayra_ BozAilesi 13 lerin arkası cam oluyor renginden farketmiyorsa eger.eşimde siyahı var cam (parlak) bende de 11 pembe var benim de parlak
birkediannesi BozAilesi evet kullanıyorum canım bütün renkler arasında bayanlar için en güzel olanı bence internet fotosuna göre daha açık pembe cok hoş duruyor tam cam gibi diyemem ama parlıyor evet