Eysar canzuu Polivit kesinlikle işe yarıyor öneririm kızımda 17 aylık üç haftdr kullanıyorum masllah ne versem yiyor red etmiyor önceden bir lokma zar zor yerdi şimdi iyi
minikturta canzuu bebeğim uyumuyor diye iştah açıcı surup vermişti doktor yan etkisi uyku diye sipraktin diye uykuda ise yaramadı ama iştahı bilemem 😂
Sibellce canzuu Balık yağının iştah açıcı özelliği var diye biliyorum …Möllers in balık yağını kullanıyoruz ,bebeğim 19 aylık ..:
MelinayAsel29 Fayda gormedim henuz 3. Gunumuz oceqn balik yagli multivitemin. Dr kan ilaci ve b 12 yazdi. B12 de de 3. Gunumuz daha bi etki gormedik henuz diside daha patlamadi son cikacak olan patlasada sulalecek rahat etsek valla
Erv Eysar bnde buyuk kizima verdm istahi acildi simdide premature dogan bebegime veriom 4 bucuk aylik
minikturta milasuna içinde ki kâğıtta iştah açıcı şurup yazıyor bende onun yalancısıyım bilemem zjwnd
milasuna minikturta canim benim kizimda alerji vardi kullandik sonra zaditene gecfik aslinda o alerji şurubu ama en bilinen yan etkisi iştah açma ve uykuya eğilim bu yüzden kullanılıyor
minikturta milasuna olabilir valla bizde uyumuyor dedik başka bi ilaç dedik oda o alerji için ağır gelir de bunu yazdı bende iştah açıcı olarak biliyordum 😂😂