Senaoz Selam arkadaşlar 38 günlük bebeğim, 2 gögsü de toplamda ortalama15-20 dakika emziriyorum bazen daha az sürüyor 8 10 dk falan. Bebeğim doyduğu için kendisi bırakıyor memeyi ve kilo alımı çiş kaka durumu da iyi. Sizde durumlar nasıl?
Nilsultan10 Senaoz 14 günlük bebeğim 15 dakika suruyor en fazla genelde 10-15 dakika arasi tek gögüs emziriyorum şimdilik çift mi emzirmeliyim?
mimozacicegi Senaoz aynı şekilde kendisi bırakıyor doyunca bizim de öyle en fazla 10 dk emer doyunca oynamaya başlıyor 4 aylık
Zlm Senaoz valla benimki emerken tek göğüs 5 dakika emerdi ama.kilo alımı cisli bez sayısı çok iyiydi her ay 1 kilo aliyodu doktorda süresi dönemli değil diyince çok takılmadim
Bebegimicin1 Nilsultan10 evet emzirmedigin gogusun kucuk kalir ve onda olan sut bosa gider sutunde kesilir o gogusten bi sag binsol emzir kendisi ayrim yapmiyosa
Senaoz Nilsultan10 benimki de bazen tek gögüsle bırakıyor ama genelde 2sini de vermeye çalışıyorum. Solda doyduysa bir sonraki emzirmede mutlaka sağdan başlıyorum ya da sağıp öyle veriyorum
MinnakPanda Bizim 25 30 dakka tek göğüs. Ben biraktirmazsam da bırakmıyor 🙄😢 40 günlüğüz. Sanırım beni emzik niyetine kullanıyor🥺
mervehilal MinnakPanda bizde 40 gunluguz bende tek meme seklinde emziriyorum ama 10 dakika kadar suruyor. Kendisi birakiyor bugunlerde cok fazla emmiyor ama nedendr blmiyorum cis kaka sayisi ise bugunler de az.😔
Nilsultan10 Senaoz ben hep öyle yapiyorum tek.gögüs emziriyorum diğer emzirmede diğerinden başlıyorum. Ama sanirım cift vermem gerekiyormuş
mervehilal Nilsultan10 bende sizin gibi emziriyorum ama sorun yaşamadım sütte dogerine basladigim da bu sefer son sütü almayacak diye dusunuyorum ben
MinnakPanda mervehilal Kilo alımı normaldir inşallah. Belki çene kasları hızlı gelişmiştir. 10 dakikada cekiyodur sütü
Nilsultan10 mervehilal bence de öyle zaten kucucuk bebek ikisininde son sütüne gelinceye dek ememez gibi bu sefer ön sütü fazla almış olur belki 1 aydan sonda iki gögüs emzirtilebilir
mervehilal MinnakPanda 3 kilo dogdu 35 günlük iken tartıldıgımız da 4 kilo 100 gram cikti kilo alimi iyi gibi