Ksc Bebeğim şu an 5 buçuk aylık oldu ama hep mama veriyorum sütüm tamamen kesildi geri gelme ihtimali var mı yardımcı olur musunuz
Dorukcummmm Ksc geliyor diye okumuştum. Instagram’da el ele anneliğe diye bir sayfa var orada bununla ilgili postlar vardı. Umarım işinize yarar 🥰
pikachuu Ksc Dilruba hanım var instagram da düzenli olarak 2 saatte bi sağarsan geliyor diyor ama bilmiyorum
Tuba-21 Ksc aynı durumdayız bizde. Reddetti. Bi de aşırı kusuyodu sütümü. Mama ver diyip aç bu çocuk diyip durdular. Şimdi de hastayım emziremiyorum komple bıraktık diye ağlıcam resmen üzüntüden
Ksc Tuba-21 Resmen duygularıma tercüman oldunuz aynı durumdaymışız birbirimize destek olup yeniden gelir mi aceba diye çok istiyorum anne sutunu verebilmeyi
Tuba-21 Ksc bende çok istiyorum ama hiç sanmıyorum. Nefret ediyorum çevremdekilerden bu yüzden zaten. Resmen mahrum kaldı çocuğum erkenden doğmuştu bi de çok kusuyo diye mamaya mecbur ettiler
kezibanuan Ksc iki saatte bir gelmesede sağın diyorlar canım tetikliyormus ama eskisi gibi olmaz sanmıyorum çok zor gelmesi kendini üzme annelik sadece emzirmekle olmuyor 🌼
amansallagitsin Gelir destek alin emin olun gelin eskisi gibi olur sadece moral yuksek tutun olumlu dusunun ki sutunuz gelsin sagim yapin surekli memeyi ne kadar uyari verirseniz sutunuz ole artar yemenize icmenize eskisi gibi ozen gosterin artar Allah izniyle olumsuzluk stres sutu azaltir keser
Nurtalib Ksc yani canm bilmediğimden soruyorum inan ki tamamen kesildi derken 5 cc falan cikmiyor mu bemimki de kesildi ama 5 10 cc çıkıyor sagdikca
ShineThunder Ksc facebook’ta EMZİRME AKADEMİSİ grubuna yazın, adminleri emzirme danışmanları… bir kaç kez böyle postlara denk geldim, sanırım başarılı da olmuşlardı☺️
Nurtalib Ksc benimki de ayni canm emmeyi bi kesti azaldi git gide bitti nerdeyse gunluk 20 30 ancak cikiyor kac kez post açtım arkadaslar surekli sag gelir dediler ama onu da cok yapamiyoeum senin imkanin varsa bir hafta falan duzenli sag 2 saatte bi pekmezli su iciyorum ben dene istersen gerci ben her şeyi yedim de olamyinca olmuyor senin niye kesildi