Kikiriki Kızlar 2 ay 28 günlüğüz halâ irkilme refleksimiz geçmedi sürekli uykudan kendini uyandırıyo Allah korusun başka bişi olsaa uyanıkken de olur sadece uykuya dalarken bide uykusunda oluyoo, sizin ne zaman geçti canımı çok sıkıyor bu durum…
Nilunas Kikiriki 4 ayda geçmişti canım. Benim kızımda çok fazlaydı. Hep yanındaydım hemen temas esip sesleniyordum canım bi de bol bol dua okuyordum
Kikiriki MelekSubasi ilk çocuğum kaynanam falan ayy bu çocuk niye böyle oluyor falan diye garipseyince bende panik oluyorum acbaa başka bişi mi var diye😔
Kikiriki Nilunas benim oğlum da da çok fazla kaynanam falan ayy bu çocuk niye böyle yapıyor diye falan söyleyince korkuyorum başka bişi mi var diye
MelekSubasi Kikiriki Her çocukta olan bir şey bu Adımla refleksi, mora refleksi, emme refleksi eline ayağına parmağımızı koyduğumuz zaman bile kapatması reflesktir. Bebeğimde 4. Ayda bitmişti.
Nilunas Kikiriki ilk 3 ay kendini anne karnında zannediyormuş bebek canım ondan. Bişeyi yok yani telaşlanma sen🤗
Mihrimahim16 Biz hastanede yattık 3 gün 😩 Doktor moro refleksini epilepsi sandı Araştırma hastanesi ne yönlendirdi😠
Kikiriki Mihrimahim16 Bende doktorumuza video çektim gösterdim bu irkimeler normal gözünüze çarpan başka bişi yoksa bir hastalık diyemem dedi 5. 6.ayda geçer diye söyledi bende epilepsi diye mi düşündüm oyüzden korkuyorum. Kaçıncı ayda geçti acaba