papatyaannee Kızlar merhaba kızım dört ay üç günlük normalde kakası hep hardal rengi ya da sarı renktir anne sütü artı mama devam ediyoruz bugün ilk defa koyu yeşil bir kaka gördük biraz da kötü kokuyordu ama mukus yoktu normal mi ?
Kuzeymiram papatyaannee mamadan dolayi yesil yada sari olabiliyor.mama verince kokusu yogunlugu bile degisiyor
papatyaannee SeninAnnenBirMelektiYavrm Evet genelde öyle derler ben de bilemedim ilk defa yeşil kaka yaptı üç gün önce biz kan damlasına başladık acaba ondan mı diye düşündüm
SeninAnnenBirMelektiYavrm papatyaannee yeşil kaka normalde kokuyor dediğiniz için dedim üşütmüş olabilir diye
Toprakaren papatyaannee usutmediyseniz kesin kan damlası dır geçen bi hastamiz kan damlasıni kullanmaya başladığında kaka renginin yeşil olduğunu söyledi başka markaya geçince düzel mis
papatyaannee Kuzeymiram Normal herhalde ya takip edicem bakalım bi anormallik görürsem doktora götürürüm
Toprakaren papatyaannee bebek üşütmüş olabilir ev nr kadar sıcak olsada bi yerden hasta oluyor bizim evde çok sıcak ama gece üstünü falan açtığında çok üşüyor heryeri soğuk oluyor hemen üstünü örtüyorum