BirAlparslanAnnesi Ozi12345 valla öğlen tavuklu nohutlu pilav- ayran yedi akşama ne pişircem ona bende bilmiyorum 😐 vallahi artık ne pişir derdi germeye başladı
2pati_1baby Ozi12345 Oğlum 22 aylık öğlende şehriyeli havuçlu tavuklu çorba akşam kıymalı karnabahar 🥳
TheBaby Ozi12345 Yarım kabak. Yarım havuç. 2 yk kırmızı mercimek. 1 yk arpa şehriye. 2-3 parça patates. 1 küp kuzu ilik. 1 çay kaşığı tereyağ Hepsini haşladım blendırdan geçirdim. Çorba içecek yani. 8 ay 17 günlük.
Birceninannesi Ozi12345 15 aylık bgn ciğer günüydü gündüz onu yedi en sevdiğimiz😬 akşama da börülce yapıcam
GHAE161220 Birceninannesi Cigeri nasıl yaptın canım benim kızım 13ay 8gunluk bı de hangi ciğeri verdin ben daha hiç ciğer vermedim denemek istiyorum da
Masal_m Ozi12345 öğlen sebzeli çorba yoğurt yedi uyudu şimdi uyanınca meyve kuru üzüm çerez yer biraz akşama da nohut pilav 🤷🏻♀️ Çok ilginçtir ki bazen yediği yemeği ben bunu sevmem diyor ve yemiyor 😂 zamane bebeleri çok zorrr 😂
ecemm-6161 Ozi12345 evde ne yemek varda ondan veriyorum ayrım yapmıyorum ben yemezse paostes kızartması pilav çorba yogurt bunları yediriyorum
2pati_1baby agit küçük soğanı rondada çekip kıyma ile kavuruyorum üstüne karnabaharları atıp tuz ekleyip suyla kaynatıyorum bitti.☺️
bebishmom Ozi12345 8 ay 27 günlük. Kahvaltı: Tarhanalı omlet Ara öğün: bebek sütlacı Akşam yemeği: ev yapımı nugget ve yoğurt
Denizzz88 Ozi12345 oğlum bugün kereviz tadıcak. Havuç,patates,kereviz,ilikli kemik suyu ile çorba yapıcam 8 buçuk aylık buarada.
BalkizimBaloglum2 Maşallah buradaki bebislere benim kizim çok seçici karnabahar yoğurt yedirmeyi düşünüyorum öğlen yerse akşamda yoğurt çorbası muz poğaça vs ne yerse artik iştahsız bebe anasi olmak çok zor 🤦♀️