ikibebedublekahve İşitme testi yaptırılmalı mı? Gerekli birşey mi? Neye bakılıyor bu testte? Yaptıranlar yardımcı olabilir mi 🙏🏼
susunbebekuyuyo ikibebedublekahve doğduğu hastanede işitme testi yapmadan yollamıyorlar diye biliyorum benim kızım 4 aylık işitme testi için kaç saat beklemiştik uyumasını oradan biliyorum evraklarını bir kontrol edin
Gizoooo ikibebedublekahve yaptırmalısın tabiki o öyle seslere tepki veriyor gibi bir şey değil. Devlette yapıyor git orada yaptır. Benim arkadaşımın bebeği işitme engelli geçemedi testi ona görede seslere tepki veriyor ama geçemedi yani çocuk duymuyor. Ya kulağında sıvı kaldıysa ya duymuyorsa sonra bunun pişmanlığı yaşarsın. Ben 2 kere yaptırdım biri bir kulağı geçmedi 2 hafta sonra tekrar yaptırdık geçti.
ikibebedublekahve MelekSubasi yaptırmadım bebeğim 1 aylık, doktorumuz 3 aya kadar yaptırılabilir dedi. Ücreti yüksekmiş baya o yüzden sordum ne kadar gerekli olduğunu, bebeğim seslere tepki veriyor, doğduğunda hastanede de kontrol edildi işitmesi normaldi
MelekSubasi ikibebedublekahve Hastanede yapıldıysa gerek yok duyuyormuş zaten siz öyle yapınca ben hiç yapılmadı sandım. Devlette yaptırabilirsiniz o zaman
Silifkecilegimmisin Devlette ücretsiz test ediyorlar erteleme uyurken bakmak zorundalar yoksa çocuk hareketlenince zor
eceunverkanra ikibebedublekahve Yeni dogdugu donem yapildi, hastanemiz ozel olmasina ragmen devlet karsiladi biz bunun icin hicbir ucret odemedik. Cunku yapilmasi gereken bir prosedur isitme testi.
Deletedmom_13 ikibebedublekahve kesinlikle yaptığın devlette ücretsiz. Mesela benim bebegimde seslere tepki veriyor ama tek kulağı duyduğu için. Sol kulağı doğuştan işitme yok. Şimdi onun için hastane hastane çare arıyoruz. Tepki vermesine güvenmeyin emin olmuş olursunuz sonradan keşke dememek için